Naomi's openingswoord en een special Guest voor Bas/Rolf ~ Utopia Gekte

9/05/2015

Naomi's openingswoord en een special Guest voor Bas/Rolf

De koe is ontsnapt

Het diner is inmiddels al lange tijd bezig, maar we gaan nog even terug naar het begin. Om tien over half acht stapt Naomi samen met Stefanie en Benjamin het podium op om de gasten welkom te heten. ''Mag ik misschien van iedereen even de aandacht. Ik wil iedereen hartelijk welkom heten. Ik ben blij dat iedereen er is. Zoveel enthousiaste reacties. Hartstikke blij''. Naomi vertelt dat ze zenuwachtig is, en dat zij en Stefanie hiervoor veel hebben moeten regelen. Ze vertelt dat de afgelopen maand in het teken van de spierziekten stond. De onzichtbare spierziektes worden een beetje vergeten. ''Wij zijn de achterliggende spierziekten''. Daarom heeft Naomi er deze maand verschillende acties voor gedaan. Zo heeft ze onder andere een mooie dag voor de kleine prinsesjes kunnen organiseren. Naomi is heel blij dat ze dat heeft kunnen doen. Naomi is blij met de hulp die ze deze dag gehad heeft. En dat Stefanie, Rolf, Rob en Cees de keuken op zich hebben genomen. ''Iedereen is vandaag flink in de weer geweest''. Naomi wil daarom alle Utopianen bedanken.

Deze maand hebben ze ook nog een aardig geld bedrag opgehaald voor de spierziekte HNA, en de plexus poli. Het eindbedrag daarvan heeft Naomi nog niet bekend gemaakt. Het eind bedrag is uiteindelijk 2000 euro geworden. Er klinkt een luid applaus. ''Ja, daar was ik ook heel blij mee'', lacht Naomi. Naomi vertelt dat ze dit diner heeft kunnen organiseren met de opbrengst van het maken van foto's op de markt, en haar fotoshoots. Dit diner is de afsluiting van de spierziekte maand, en Naomi hoopt dat de gasten het naar hun zin gaan hebben. En dat het ze gaat smaken. Als Naomi uitgesproken is, neemt Benjamin het woord. Hij schrijft graag gedichten en heeft daarom ook nu een gedichtje geschreven. Hij leest het gedicht op dat we helaas niet hebben kunnen uit typen, maar het waren erg mooie woorden. Na zijn speech klinkt er weer een luid applaus.

Als om tien voor acht de Special Guest arriveert (een model), zien we dat de koe ontsnapt is en los rondloopt over het terrein. Rob ontvangt de dame en begeleid haar naar het juiste tafeltje. Het tafeltje van Bas. Bas vraagt of de dame iets wil drinken, en schenkt vervolgens een wijntje voor haar in. Ze wilde in eerste instantie fris, maar dat hebben ze niet zegt Bas. Nog geen twee minuten later krijgt Bas plotseling te horen dat de koe los rond loopt. Hij moet de koe dus gaan vangen, en terug in de wei zetten. Rolf neemt dus Bas zijn plekje in bij de tafel. Precies wat de bedoeling was. Het is allemaal wel heel toevallig dat het zo makkelijk gaat. Tessa, het model, laat ondertussen weten dat ze de koe al los rond zag lopen toen ze het terrein op kwam, en aangezien de koe niks deed, dacht ze dat het gewoon zo hoorde. Als Bas buiten aangekomen is, zien we dat Ivan ook al druk bezig is met het vangen van Stuk. Zodra Ivan hem een halster om wil doen, wordt de koe erg wild en begint in de rondte te springen. Binnen gaat Rolf ondertussen het gesprek aan met Tessa. Rolf zegt al vrij snel dat hij zijn meisje heel erg mist. Maar krijgt daar niet de verwachtte reactie op. Tessa is namelijk vrij ''bijdehand'', en maakt aparte opmerkingen. Maar misschien is haar dat van te voren wel ingefluisterd door Bas

Als de koe weer veilig in de wei staat zien we Bas in de horeca keuken helpen. Rolf zit nu namelijk bij de gasten, en dus moet Bas Rolf zijn plekje innemen in de keuken. Om tien over acht worden de eerste kopjes soep uitgeserveerd. En blijkbaar valt het goed in de smaak, want al vrij snel is het tijd voor het hoofdgerecht. Om half negen zien we Bas de beenham al snijden. Eigenlijk zou Rolf deze taak op zich nemen, maar dat loopt dus ietsje anders. Nog geen kwartier later worden de eerste borden weer uitgeserveerd. Ook Mark is vlak daarvoor de Luifel weer ingedoken om friet te maken. Precies op hetzelfde moment komt Mark er dus aan met frietjes. Perfect getimed. Tot nu toe verloopt alles dus nog prima volgens plan.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.