Naomi's moeder wil dat Naomi langer in Utopia blijft ~ Utopia Gekte

9/20/2015

Naomi's moeder wil dat Naomi langer in Utopia blijft

Kleding krijgen en kleding weggeven

Om zeven over half twee kwam het bezoek van Naomi het Utopia terrein op. En inmiddels zijn ze al een poosje op het terrein. Naomi's moeder laat weten dat als Naomi Utopia uit komt dat ze dan het hele huis in mag richten. En Naomi vertelt dat als ze er uit komt, dat ze dan haar bed meeneemt. Die heeft ze van Giorgio voor Valentijn gekregen. De familie heeft natuurlijk ook cadeautjes voor Naomi meegenomen. Zo heeft ze cadeautjes van Joy gehad. Naomi's jongste zusje Indy laat weten dat ze Naomi's kleren past. En een meisje uit haar klas is helemaal fan van Naomi dus die heeft aan Indy gevraagd of ze de handtekening van Naomi wil vragen. Naomi haalt even later wat kleding en spullen uit haar slaapkamer. Ze geeft ze aan één van haar zussen. Ze weet niet wat ze met het vest aan moet, en haar zus mag ook een shirtje en een tas van haar hebben. ''Mam ik heb weer nieuwe kleren. Ik krijg alles'', laat ze weten.

Naomi vertelt in de slaapkamer dat ze tegen Gabriëlle moet vechten. ''Wel winnen hé'', zegt Indy. Vervolgens vertelt Indy over Giorgio die bij hun thuis langs is gekomen en haar met kleding en al in het zwembad heeft gegooid. Naomi vertelt even later aan haar moeder dat ze op dit moment meer nee dagen heeft. In Utopia zien ze het als Ja en Nee dagen. Nee dagen betekend dat ze niet wil blijven aan het eind van het jaar. Naomi is nu nog wel met van alles bezig, maar als dat allemaal lukt voor het einde van het jaar kan ze trots de poort uit. Maar Naomi's moeder denkt dat Naomi wel moet blijven. ''Je moet ook aan andere dingen denken''. Maar Naomi zegt dat ze dat dan niet kan. ''Nodig ons gewoon in januari weer uit'', adviseert haar moeder. Naomi's vader deelt ondertussen kleine chocolade letters uit. Die heeft hij voor iedereen meegenomen. En ook Naomi krijgt cadeautjes. Een hele stapel nieuwe kleding. Waaronder een jas, een trui, een broek. 2 vesten. Een hele stapel sokken. Een stapel bh's. Laarsjes/sloffen. Een stapel strings waaronder ook speciale onderbroekjes voor tijdens het slapen. Ze kan dus weer even vooruit. ''Dankjewel'', zegt Naomi blij.



0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.