Naomi wil weten wat ze met Sinterklaas gaan doen ~ Utopia Gekte

9/03/2015

Naomi wil weten wat ze met Sinterklaas gaan doen

Samen de koeien doen

Naomi en Ivan hebben deze avond weer samen de koeien gedaan. Terwijl Ivan al druk aan het werk is is Naomi allemaal dingen aan het bedenken om over te praten. Zo laat ze weten dat ze toen ze zich opgegeven had, had gedacht dat ze tegen de zomer wel weer thuis zou zijn. Maar ze is er nog, en daar is ze eigenlijk best wel blij mee. Nog even en dan is ze er al een jaar. Ook vraagt Naomi wat ze met Sinterklaas gaan doen. ''Wat wil je'', vraagt Ivan. Naomi zegt surprises te willen doen. Of dobbelen. 

Ivan weet niet wat Naomi met dat laatste bedoeld, en Naomi legt het hem dus uit. Zo koopt iedereen een niet leuk en een leuk cadeau, gaan ze vervolgens er om dobbelen, cadeaus doorgeven. En uiteindelijk cadeaus uitpakken. Bij de niet leuke cadeaus kan je bijvoorbeeld denken aan een paar sokken. Het hoeft ook niet duur te zijn. Het is gewoon grappig. Naomi wil gewoon een hapje en een drankje. Gezelligheid. Terwijl Naomi dus stil staat en aan het kletsen is, staat Ivan hard te werken. Gelukkig besluit ze uiteindelijk mee te gaan helpen. Na een tijdje werken zijn ze weer klaar en kunnen ze terug naar de loods. Daar aangekomen besluit Naomi de groep meteen bij elkaar te roepen voor een centraal over het diner dat zaterdag gepland staat.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.