Naomi voelt zich niet goed. ~ Utopia Gekte

9/17/2015

Naomi voelt zich niet goed.

Puffend naar het toilet.

Deze ochtend staat Naomi op tijd op om vervolgens Ivan wakker te maken. Als ze dit eenmaal heeft gedaan besluit ze om weer even te gaan liggen, ditmaal op de bank in de woonkamer. Als Ivan is opgestaan geeft hij aan dat ze best weer naar bed mag omdat ze zich niet goed voelt. ''Je bent ziek''.

Met een diepe zucht duikt Naomi het toilet in, ze voelt zich duidelijk niet lekker nee. Uiteindelijk komt ze weer van het toilet af, trekt ze haar jas uit en gaat ze terug naar bed. Ivan is op dat moment al bezig met het verzorgen van de koeien. Ook Wim zien we al vroeg bezig met de laptop. Verder is het zoals altijd nog behoorlijk rustig in Utopia om half negen 's ochtends.

Tot we weer interessant nieuws voor je kunnen serveren kan je een zingende Bjorn misschien leuk vinden om te beluisteren:


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.