Naomi vind het zielig voor Didi, en Bjorn en Ivan hebben een conflict ~ Utopia Gekte

9/27/2015

Naomi vind het zielig voor Didi, en Bjorn en Ivan hebben een conflict

De markt is weer afgelopen

De hele dag is het lekker druk geweest op de markt. Het was gezellig. De bewoners hebben veel verkocht, en er zal dus ook wel weer een goede omzet zijn. Inmiddels is het weer voorbij en zullen we weer een maand moeten wachten voor de volgende markt weer plaats zal vinden op het Utopia terrein. Zodra de laatste bezoekers van het terrein zijn beginnen de standhouders en bewoners meteen met opruimen, geld tellen en relaxen. Dat Bas tijdens de markt met een bezoekster heeft gezoend terwijl hij de afgelopen avond nog een date had met Didi, is meerdere bewoners opgevallen. Naomi vind het niet kunnen. ''Mafkees. Hij had gister nog een date. Ik vind dat zo zielig''. Bjorn is het er mee eens en zegt het ook zielig te vinden.

Ondertussen zien we een aantal bewoners geld tellen, en Nicole moet nog iets betalen bij een kraampje. Kleding, eten, het kan van alles zijn. Bjorn heeft nog even een deal met een standhouder gemaakt, waarbij Bjorn een hoop krijgt, voor weinig geld. Ivan zien we meteen de rommel opruimen, terwijl anderen bij het rokersbankje zitten te chillen. Even later krijgen we Naomi en Bas in beeld en horen we Naomi zeggen dat hij dat echt niet kan maken. Meer van het gesprek krijgen we niet mee, omdat we weer iets anders in beeld krijgen. De samenwerking tussen Bjorn en Ivan is de hele dag goed gegaan, maar om vijf voor zes is er toch opeens weer een conflict. ''Niet zo doen tegen mij'', roept Ivan. ''Wie doet nou back off. Koekwaus'', reageert Bjorn terug. ''Ik ben Rolf niet hé'', roept Ivan terug. ''Effe normaal doen..... Koekwaus'', aldus Bjorn. Direct daarna keert de rust al weer terug. Waarschijnlijk omdat er ook gewoon standhouders om heen en bij staan. Dan is het natuurlijk niet zo netjes of professioneel om te gaan staan ruziën. Waarom de twee heren een conflict hebben is voor ons trouwens niet duidelijk. 

Terwijl Ivan door gaat met opruimen herhaalt hij bij Nicole de vreemde uitspraak die hij net gedaan heeft. "Ik ben Rolf niet hé. Niet zo doen tegen mij''. Nicole lacht er om. Cees is trouwens nog even aan het shoppen geweest. Hij heeft allemaal nieuwe kleding gekocht maar is vast niet de enige die dat vandaag gedaan heeft. Als Ivan even later met een standhouder staat te kletsen horen we dat het een goede dag is geweest. Het was gezellig, het was een top dag. Zijn sta geld van de kraam heeft de man er uit. Het heeft niks opgeleverd, maar ook niks gekost. Maar dat maakt hem niet uit. Het was namelijk wel een leuke dag.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.