Naomi verlaat Utopia, en komt weer terug ~ Utopia Gekte

9/18/2015

Naomi verlaat Utopia, en komt weer terug

Samen naar de koeien.

Dag 626 van het Utopia avontuur begon met Naomi en Ivan die al vroeg opgestaan zijn om samen de koeien te verzorgen. Om kwart over zeven zien we ze al aan het werk bij de koeien. Hoe lang ze er dan al bezig zijn is voor ons onbekend. Om kwart voor acht zien we dat Naomi achter de laptop gekropen is. Ze heeft een mail van de verhuurders van het servies dat ze nodig hadden tijdens het gala diner. Ze missen lepels, borden en een krat. Ivan zegt dat ze de lepels in rekening mogen brengen. Alle borden zijn volgens hem gewoon terug gegaan. En wat betreft die krat, daar kunnen ze nog even naar kijken. De dag begint verder rustig, vele bewoners liggen nog in bed, en om half negen is het Naomi die we richting de poort zien lopen, en vervolgens het terrein zien verlaten. Cees is op dat moment ook weer zijn bed uit gekomen en we zien hem een bakje koffie halen bij het nieuwe koffiezetapparaat.

Om negen uur zien we dat Ivan weer tasjes aan het inpakken is voor de vluchtelingen, en Cees is bezig met de was. Een half uur later zien we dat Bas en Rowena ook wakker zijn, als Rowena koffie voor Bas regelt. En waar Naomi om half negen het terrein verliet, zien we haar om kwart voor tien weer het terrein op komen lopen. Cees is ondertussen de toiletten schoon aan het maken met behulp van een handdoek. Iets wat niet iedereen even fris vind. Nicole vertelt aan Ivan dat Cees ook in zijn neus zit en het dan op eet. Gabriëlle heeft dat op de markt gehoord. Ivan besluit even later Cees aan te spreken op het gebruik van handdoeken bij het schoonmaken van de toilet. Een handdoek die ook gebruikt wordt voor persoonlijke hygiëne en de horeca. Cees is het er natuurlijk weer niet mee eens dat hij er op aangesproken word. Hij lijkt van mening te zijn dat het beter is dat het gebeurd, op wat voor manier dan ook, dan dat het gewoon niet gedaan word. Cees vind het ook heel erg vervelend dat hij weer discussies moet voeren over de manier van schoonmaken. Cees heeft nooit vlekken in kleren die er niet meer uit gaan. Bij Cees is alles 100% schoon na het wassen. Uiteindelijk moet Cees toch het laatste woord hebben. ''En geniet van een schoon toilet'', laat hij weten terwijl hij weg loopt. Vervolgens loopt hij natuurlijk weer direct naar mede bewoners toe, om te kunnen ventileren over wat er net gebeurd is. ''Hij doet het gewoon weer hé. bah bah''.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.