Naomi vergat biks te bestellen voor de koeien. ~ Utopia Gekte

9/12/2015

Naomi vergat biks te bestellen voor de koeien.

Ontbijt voor de gasten.

Gisteren was Naomi druk, druk en nog eens druk. Daardoor is ze helaas vergeten om onder andere extra biks voor de koeien te bestellen. Opvallend, want ze liet weten wel iets voor haar vader te hebben besteld. Dit laat ze aan Ivan weten in de stal als ze al een tijdje bezig zijn met de verzorging van de koeien. Ook een idee van Ivan wijst Naomi af, onder andere omdat Giorgio het geen goed idee vond. ''Giorgio weet ook niet alles'', laat Ivan vervolgens weten. Hij is van plan om het koeienapparaat wat hoger te zetten. We weten even niet waarom precies.

Yoghurt probleempjes.

Terwijl Ivan en Naomi lekker druk bezig blijven in het weiland schakelen wij maar weer eens over naar de loods. We zien dat Gina inmiddels wakker is en dat Cees bij het koffieapparaat staat. Ook Mark trekt om 08:40 een shirt aan en loopt naar beneden toe. Hoog tijd om aan het ontbijt voor de gasten te beginnen dus de eitjes gaan de pan in na een kleine poetsbeurt met de afwasborstel. Als Mark iets vraagt aan Cees over yoghurt blijft hij zich met veel dingen bemoeien wat kort voor irritaties zorgt.

Terug naar bed.

Wanner Naomi weer in de loods is gaat ze achter de laptop zitten en pakt ze de smartphone. Ze belt om voer voor de koeien te bestellen alleen krijgt ze de voicemail. Waarschijnlijk omdat het inmiddels zaterdag is. Dan maar terug het bed in denkt ze. Ivan blijft wel wakker en neemt ook een laptop in gebruik. Om half tien is het ontbijt voor de gasten klaar en besluiten Mark en Gina om gezellig met ze mee te eten. Er zijn nogal eens wat klachten geweest van gasten die niet genoeg aandacht van de bewoners kregen. Daar hebben ze duidelijk van geleerd en dat is goed om te zien.

Wakker worden!

Het is inmiddels 10 uur 's ochtends geweest en steeds meer Utopia bewoners komen hun bed uit. Onder andere Wim en Benjamin zijn ook weer gespot in de loods. Toch ligt het merendeel van de bewoners nog steeds in bed. Zo zien we onder andere Stefanie kort in beeld die nog heerlijk ligt te dromen. Het is dan ook een lange nacht geweest voor haar. Verder zien we alleen Naomi slapend in beeld en Ivan die achter de laptop zit. Het is dus weer even erg rustig op de livestreams. Mark, Gina en de gasten krijgen we op dit moment niet meer te zien. 

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.