Naomi spreekt Mark aan op zijn gedrag. ~ Utopia Gekte

9/24/2015

Naomi spreekt Mark aan op zijn gedrag.

Veel kleine irritaties.

Er zijn behoorlijk wat irritaties in de groep en dat zorgt voor veel gesprekken en weinig arbeid. Er is net een centraal geweest waarin iedereen duidelijk zijn taken te horen heeft gekregen, maar veel bewoners grijpen deze gelegenheid liever aan om dingen uit te praten. Zo staan Mark en Naomi bijvoorbeeld in de keuken te kletsen. Naomi heeft het gevoel op eieren te lopen bij Mark. Ze is van mening dat hij haar steeds een sneer geeft en dat voelt niet fijn. Er komt een ellenlange uitleg van Mark, ietwat onduidelijk, maar Naomi lijkt het te begrijpen. Mark zou Naomi aanpakken omdat hij weet dat ze veel beter kan. ''Het is altijd wel met een goede bedoeling, alles wat ik zeg. En dan krijg je issues en komt het moddergooien, terwijl ik gewoon het liefst wil dat je blijft hier'', aldus Mark. Naomi kan wel leven met deze uitleg, maar blijft het vervelend vinden wanneer ze in het nauw gedreven word door een persoon.

Ook Cees en Gabriëlle zijn een beetje van het kletsen, bijvoorbeeld over de yoghurt. Sinds er kwarkjes worden besteld maakt niemand meer eigen yoghurt in Utopia. Cees wil daarom graag weten wie dat steeds doet. Gabriëlle legt uit dat zij altijd magere yoghurt besteld omdat er alleen maar volle wordt gemaakt. ''Okéy, dan hoef ik het ook niet meer te maken'', laat Cees weten. Beide bewoners lijken een beetje geïrriteerd te zijn. Uiteindelijk zien we Gabriëlle ook de keuken in lopen bij Mark en Naomi. ''Ik voel me echt niet lekker nog'', laat ze weten terwijl ze een broodje smeert.

Enfin, veel geklets en weinig gewerk. Behalve buiten, daar zien we Rowena de handen wel uit de mouwen steken. In de keuken laat Naomi weten verder te zijn dan de meeste mensen van 20. Buiten dat om is er veel geklets en veel gelach. Mark zegt het leuk te vinden om te werken met de hele groep want dan is het 'zo gedaan'.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.