Naomi moet zich geen zorgen maken ~ Utopia Gekte

9/20/2015

Naomi moet zich geen zorgen maken

Indy wil wel dat Naomi naar huis komt

Het familie bezoek van Naomi is al lange tijd op het terrein, En de drie uur word volop gebruikt om bij te kletsen en te genieten van het weerzien. Naomi kijkt met haar familie bij de kuikentjes, en neemt ze daarna mee naar buiten voor een soort van rondleiding over het terrein. De jongen die er bij is laat aan Naomi weten dat hij een vriendje heeft. ''Oh wat leuk, officieel? Aah'', gilt Naomi enthousiast. Ze vraagt zich af waarom hij het nog niet eerder vertelt heeft, maar hij heeft het ook in de brief geschreven die Naomi nog moet krijgen. ''Oké, dan moet je even uitgebreid... O wat leuk, wat schattig'', laat Naomi weten. Daarna gaan ze al snel weer over op een ander onderwerp. Naomi's moeder laat weten dat ze Naomi mist, maar dat Naomi zich geen zorgen hoeft te maken. Dat heeft ze al vaker gezegd. Ook lijkt moeder van mening te zijn dat Naomi langer in Utopia moet blijven. ''Gio is er ook lang ingebleven, dan kon hij gewoon meer bereiken'', laat Naomi weten. Naomi's moeder vind het leuk dat Naomi 's ochtends de koeien doet. En Naomi zegt vervolgens sorry dat ze soms in bed blijft liggen. ''Maar dan ben ik op''. Naomi's moeder geeft Naomi ook het advies om na het doen van de koeien niet meer terug naar bed te gaan.

Naomi's zusje Indy vraagt ondertussen om kwart voor drie of Naomi wat te eten voor haar heeft, want ze heeft geen ontbijt op vandaag. Naomi zegt zo wat voor haar te gaan pakken. Naomi vertelt even later dat ze een eigen stichting op wil zetten. En Gabriëlle heeft roti voor Naomi's familie gemaakt. Dat mogen ze meenemen. En hoewel Naomi's moeder juist van mening is dat Naomi langer in Utopia moet blijven, wil zusje Indy wel dat Naomi naar huis komt. Ze laat weten dat ze nu vaak in Naomi's bed slaapt. Als Naomi even later samen met een vriend van haar op het rokersbankje zit hebben ze een interessant onderwerp. Hij vraagt Naomi hoe ze zichzelf helpt als ze zo lang droog staat. Alles wat onder de douche gebeurd wordt volgens hem namelijk ook gewoon gezien (en uitgezonden). Als Naomi er naar vraagt laat hij weten dat het van Naomi en Giorgio onder de douche samen ook gewoon uitgezonden is. En het blijkt dat Naomi juist dacht van niet, ze gingen telkens vragen of ze samen konden douchen. Maar erg druk lijkt Naomi zich er niet om te maken,

Ook komen we te weten dat als Naomi blijft, dat ze dan 26 februari naar huis mag zonder haar borg te verliezen. Ook wil ze dat haar zussen haar even een update geven over wat er allemaal in GTST gebeurd, en over alle fashion programma's. Haar zus probeert te vertellen dat er naast HNTM ook een programma ''I can make you a supermodel'' van Paul Fisher is. Maar ze komt niet op de naam van het programma, en ook niet op de naam van Paul Fisher. Naomi's zus moet het dus maar in de post schrijven.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.