Naomi moet niet zo negatief blijven en in zichzelf geloven ~ Utopia Gekte

9/20/2015

Naomi moet niet zo negatief blijven en in zichzelf geloven

''En anders ben je gewoon goede vrienden''

Om half vijf is het in Utopia tijd voor nog een vluchtig fotomomentje. Naomi's familie bezoek is dan al bijna drie uur op het terrein en moet zo weer gaan vertrekken. Er worden twee banken verschoven en iedereen moet daarop plaats nemen. Ze maken een groepsfoto met alle Utopianen erbij. Een foto van Naomi met haar familie. En wat foto's van Naomi apart met haar bezoek. Zoals een foto van Naomi en haar moeder, een foto van Naomi met haar vader, een foto van Naomi met haar zusje, en een foto van Naomi met één van haar vrienden. Daarna krijgt Naomi nog een cadeautje van de vriend die meegekomen is met het bezoek. Allemaal geurkaarsjes ''meuk''. Dan kan ze hem ruiken. Naomi wil haar ''koeie koeie'' shirtje aan haar jongste zusje Indy geven, maar dat shirtje kan ze zo snel nergens vinden. Als ze met haar familie richting de poort loopt vergeet ze haast haar kist mee te geven. ''Zeg maar tegen Gaby dat ze haar schoenen ook terug krijgt, want die had ze laten liggen''.

Als Naomi de kist naar buiten tilt valt de bodem er uit. ''Dit komt sowieso op televisie'', lacht Naomi. Wim helpt de spullen weer in de kist te doen, en draait daarna de kist op zijn kop. De bovenkant blijft wel dicht zitten, en dan kunnen ze hem op die manier veilig mee nemen. Bij de poort aangekomen wordt er nog een laatste keer geknuffeld en weer afscheid genomen. Naomi moet niet zo negatief blijven laat haar moeder weten. ''Stel het is in de buitenwereld niet. Je bent nog jong. Misschien kom je later wel bij elkaar. En anders ben je gewoon goede vrienden''. Ze lijkt het hier over Giorgio te hebben. ''Het is gewoon een schat en...'' Naomi moet ook niet meer stressen. Maar dat heeft Naomi naar eigen zeggen van haar moeder. Naomi moet in zichzelf geloven en vooral praten laat haar moeder weten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.