Naomi legt Stefanie uit hoe ze de koeien moet doen ~ Utopia Gekte

9/07/2015

Naomi legt Stefanie uit hoe ze de koeien moet doen

Shirts bedrukken

De middag verloopt lekker rustig in Utopia. Gina knipte deze middag de haren van meerdere bewoners, Rolf en Rob zijn aan het darten, en vele andere bewoners zijn met de nieuwe plotter bezig. Cees liep namelijk al een hele tijd met het idee om shirts met tekst te gaan maken. Teksten zoals ''I rest my Cees, Just in Cees, Cees Closed, MafCees'' en dergelijke. Nu de plotter er is kunnen ze de shirts zelf bedrukken. Deze middag werd er dus een voorbeeld shirtje voor Cees gemaakt. Cees heeft even lopen twijfelen welke tekst hij zou gebruiken, maar uiteindelijk koos hij voor de tekst '''Just in Cees''. Als ze klaar zijn met het bedrukken van het shirtje, is Cees duidelijk enthousiast over het resultaat. Al snel wordt duidelijk dat de tekst een dubbele betekenis kan hebben. Nicole maakt er grapjes over, en niet veel later kan Cees er ook wel om lachen. 

Terwijl de bewoners dus druk bezig zijn met de plotter, wordt Stefanie's kapsel onder handen genomen in de kapsalon. Stefanie beseft zich opeens dat ze vanavond de koeien graag wil doen. Aan Naomi vraagt ze om toestemming. Naomi denkt even na, en besluit het dan aan Ivan te gaan vragen. Ze is de laatste tijd namelijk regelmatig samen met Ivan naar de koeien gegaan, omdat de koeien beter verzorgd moeten worden. Stefanie mag de koeien dus wel doen, maar krijgt van Naomi te horen wat er allemaal gebeuren moet. Voortaan moet er eerst uitgemest worden. Daarna mogen ze pas de melkmachine aansluiten. Ook moeten ze goed schrobben, en het water goed weg laten lopen. Het ''grebbeltje'', zoals Naomi het noemt, moet Stefanie goed uitscheppen. Dan kan het water in het slootje. De emmer van de kippen moet helemaal geleegd worden, en daarna ook nog goed uitgespoeld worden. Ook het schoonmaken van de melkmachine moet grondig gebeuren. ''Ook in die dingetjes'', laat Naomi weten. Ten slotte moet Stefanie ook de melkkan niet vergeten. Naomi laat weten dat het afwasmiddel op het ''water voertje'' staat. De melkkan moet goed schoongemaakt worden zodat die helemaal melkvrij is. ''Dat is het'', laat Naomi weten.

In het woongedeelte van de loods zijn ze ondertussen nog steeds bezig met shirts maken. Om half vijf is ook Mark aan de beurt. Hij gaat de tekst ''Question Mark'' op een shirt zetten, met een vraagteken erbij. Per ongeluk hebben ze het vraagteken ondersteboven staan. Gelukkig is dat geen probleem want het moet nog uitgeknipt worden, en daarna zal het pas op het shirt geprint worden. Ze kunnen het vraagteken dus nog omdraaien. Maar eigenlijk vinden ze het wel leuk zo op zijn kop. Ze houden het dus zo. ''Aah sukkel'', roept Naomi uit als ze het resultaat ziet. Maar al snel leggen de heren uit dat het vraagteken met opzet ondersteboven neergezet is. Mark heeft trouwens ook nog andere teksten in gedachten voor zijn shirts. ''Trade Mark'', kan ook nog gebruikt worden.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.