Naomi laat zich als een prinses rondrijden ~ Utopia Gekte

9/23/2015

Naomi laat zich als een prinses rondrijden

De glossy

Het eind van de ochtend werd er weer volop gesport. Benjamin, Wim, Ivan, Mark en Gina waren om kwart voor elf druk aan het sporten in de gym. En er werd niet alleen gebruik gemaakt van de apparaten die er staan, maar er werd ook nog even gebokst. Om vijf voor half twaalf zien we dat er weer iemand naar Utopia is gekomen voor een afspraak met Naomi en Gabriëlle. Het gesprek gaat over de Glossy die de dames willen gaan maken. De dames houden rekening met zo'n 100 tot 115 pagina's. En ze willen graag een gouden pagina maken in vijf of tien magazine's. De man laat weten dat dat zeker mogelijk is. Als ze met een gouden ticket gaan werken worden de magazine's geseald. Ook over de kosten en de verkoop prijs wordt gepraat, maar daar krijgen de kijkers helaas nog niks van mee.

Tijdens het gesprek word er natuurlijk nog veel meer besproken. Zoals de voorverkoop en dat Gabriëlle de cover op de webshop wil zetten. Voor de rest gebeuren er vooral kleine dingen in Utopia. Ivan is zijn haren in model aan het brengen, want vanmiddag krijgt hij familie bezoek. Gabriëlle is begin deze middag nog snel de loods aan het vegen. En Naomi laat zich om kwart voor één als een prinses over het terrein rijden. Bjorn is degene die een ''gouden koets'' voor Naomi geregeld heeft en haar over het terrein en door de loods rijd. Tijdens dit gebeuren overleggen ze de plannen voor de runwayshow. Naomi weet namelijk al precies hoe het er uit moet komen te zien.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.