Naomi laat de melk overkoken en duikt haar bed in ~ Utopia Gekte

9/17/2015

Naomi laat de melk overkoken en duikt haar bed in

De perfecte date voor Bas

Het ene moment gebeurd er niks om over te schrijven, en het andere moment stapelen de gebeurtenissen zich opeens weer op. Deze avond laat zijn verschillende inwoners opeens weer druk bezig met dingen waar we over kunnen schrijven. Victor die eerder vandaag nog spoorloos verdwenen was, is inmiddels weer herstelt en back in business. Bas heeft hem in de Gym gezet, direct achter de deur. Vervolgens heeft hij er een stuk tape/touw aan vast gemaakt, en het andere uiteinde aan de deur bevestigd. Als morgen iemand een bezoekje brengt aan de gym, en in onwetendheid vol de deur opent, vliegt Victor ze in de armen. Bas test het alvast een paar keer uit. Maakt het touw nog even wat strakker vast, en vertrekt zodra hij tevreden is met het resultaat.

Binnen in de loods komt hij Cees tegen die nog steeds druk in de keuken aan het werk is. Naomi zou melk koken, maar heeft het vervolgens over laten koken. ''Ze kunnen nog geen pan melk koken die kinderen. Is toch niet te geloven. De keuken was helemaal op orde en moet je nou eens kijken. Echt, en dan laten ze het nog liggen ook. Kruipen ze zo het bed in''. Cees heeft al een groot gedeelte van de melk opgeruimd maar Bas raad hem aan om de rest te laten liggen. Bas zou het niet schoonmaken. Dan maakt degene die de troep gemaakt heeft het morgen maar schoon vindt hij. Maar voor hetzelfde geld staat die persoon pas heel laat op laat Cees weten. ''Ik zou het gewoon niet doen Cees'', laat Bas weten. Bas wil het gewoon niet hebben. ''Maar dan gaat het zo stinken'', reageert Cees. ''Doe nou niet Cees, dan leren ze het. Zolang jij het niet loslaat zullen anderen het niet leren''. Even lijkt het tot Cees door te dringen. Het lijkt er op dat hij het gaat laten liggen. Hij oppert zelfs nog even het idee om nog wat melk terug te gooien aangezien hij al een deel opgeruimd heeft. Maar zodra Bas weg loopt begint Cees toch maar schoon te maken. Jammer, want zo zal het inderdaad tot niemand doordringen. Zo leren mensen dat als ze iets laten liggen een ander het wel voor ze opruimt.

Bas kruipt zijn bed in, maar niet veel later staat opeens Bjorn aan zijn bed om te vertellen dat hij de perfecte date voor Bas heeft gevonden. Blijkbaar hebben er toch nog wat meisjes zich aangemeld en volgens Bjorn is één van de dames helemaal Bas zijn type. Precies zoals hij zijn droomvrouw omschrijft. Benjamin is nieuwsgierig en komt er zijn bed voor uit. Samen met nog wat andere heren kruipen Bjorn en Benjamin achter de laptop om de aanmeldingen nog eens te bekijken. En vooral die ene speciale dame waar Bjorn zo enthousiast over is.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.