Naomi is nog steeds ziek. ~ Utopia Gekte

9/19/2015

Naomi is nog steeds ziek.

Goedemorgen Utopia.

Het is een nacht geweest met veel onduidelijkheden en streamlocks. Zo waren veel bewoners wel wakker, maar nergens in beeld te bekennen. In plaats daarvan zagen we bijvoorbeeld Gina op de vide liggen met een boekje in haar handen. Op de 360 cam zien we af en toe wel iemand voorbij wandelen, maar blijkbaar mochten we daar niks van volgen op de livestreams.

Na de nacht bleek dat Naomi vandaag weer in bed blijft liggen. Althans, ze komt niet uit bed om de koeien te verzorgen. Ivan daarentegen staat al vroeg enthousiast in de stal. Ook staat daar een onbekende meneer met wie Ivan een gesprek heeft over winterharde planten voor in de tuin. Binnen in de loods zit Naomi al een hele tijd met een dekentje over zich heen op de bank. Vanaf daar praat ze met andere bewoners die ook wakker zijn op dit tijdstip. (09:45) Het gaat niet echt over belangrijke dingen. Behalve dat ze morgen beter moet zijn omdat ze dan haar bezoek krijgt. Tussendoor controleren ze tasjes voor de vluchtelingen. We zien onder andere Naomi, Gabriƫlle, Benjamin en Ivan aan het werk. Mark en Gina hebben al ontbeten met de Bed & Breakfast gasten die vannacht bleven slapen.

Al met al gaat er weer een nieuwe dag Utopia van start en zijn er al best wat bewoners wakker. Zo vroeg al, het is ongelooflijk.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.