Naomi in tranen vanwege de training. ~ Utopia Gekte

9/06/2015

Naomi in tranen vanwege de training.

Doorpakken.

''Je zeikt niet, je hebt wat. Maar zorg dan dat je niet over je grenzen heen gaat. Of je blijft onder je grens en je maakt het af. Dan leer je veel meer. Ik heb ook trainingen gehad dat ik aan het janken was'', zegt de lieve dame die kickboksles geeft bemoedigend. ''Maar het is frustrerend. Ik wil het, maar het lukt niet'', snikt Naomi verder. Ze zit al een tijdje buiten te huilen omdat de training niet loopt zoals ze had gehoopt. We zagen haar de hele tijd goed meedoen ook al had ze er veel moeite mee. Met name het opdrukken en dergelijke lukte niet, maar Naomi weigerde om op te geven. Na een motiverende speech besluit Naomi om weer verder te gaan.

Niet alleen Naomi gaat helemaal kapot, ook Mark en Bas hebben het zwaar. Bas traint apart met Fritz in de fitness ruimte en hij moet er uiteindelijk even bij gaan zitten. Hij begon licht in zijn hoofd te worden en dat is natuurlijk niet goed. Volgens de trainer gaat Bas het nog niet redden op dit moment. Hij adviseert om Ivan deze week uit te dagen. En terwijl de kickbokstraining verder gaat komt er een hele bijzondere gast de poort binnen wandelen. Daarover zo meer in een nieuw bericht!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.