Naomi in tranen om Giorgio ~ Utopia Gekte

9/18/2015

Naomi in tranen om Giorgio

Naomi mist Giorgio

Om ongeveer tien over half acht zien we Naomi opeens in tranen op bed zitten. Het begin hebben we gemist, maar al snel wordt duidelijk dat ze Giorgio mist. Ook wil ze haar familie graag weer zien, maar die komen zondag al. Rowena is bij Naomi en probeert er voor haar te zijn. ''Het is een lastig iets, en blijft een lastig iets. Maar zoals je mij hebt gecoacht gister, moet je nu ook bij jezelf doen'', laat Rowena weten. Naomi zegt dat dat normaal ook wel lukt, maar nu is alles gewoon kut. ''Het is ook gewoon dat mensen hier niks voor elkaar doen. Ik hoefde niks aan hem te vragen''. Naomi wil gewoon weten of Giorgio haar ook mist. ''Lastig is dat hé. Dat vroeg ik mezelf ook de hele tijd af'', laat Rowena weten. ''Rotzak'', mompelt Naomi. Als Rowena vraagt of ze verkering hebben geeft Naomi daar niet echt een duidelijk antwoord op. ''Laten we maar even...''

''Let it go baby, je gaat je beter voelen'', adviseert Rowena. ''En dan moet je ook nog die foto's ophangen, maakt het al helemaal f*ckt up. Al die herinneringen''. Naomi was vlak daarvoor namelijk bezig met het ophangen van fotolijstjes aan de muur (zie foto's onderaan de blog). Naomi besluit de koeien te gaan doen. ''Sorry dat ik je wakker maakte''. Maar Rowena vind het niet erg, ze kent het gevoel. ''Stom dat ik jou gister zat te coachen en dan nu ga ik zelf'', laat Naomi weten. Naomi hoopt gewoon dat het gevoel een keer weg gaat. Ze hoopt tijdens haar familie bezoek ook iets van Giorgio te horen te krijgen via haar familie. Maar dan staat Naomi echt op, ze gaat de koeien doen. Als Naomi onderweg door de loods Gabriëlle tegen komt die haar vraagt wat er aan de hand is, barst Naomi weer in tranen uit. Hard begint ze te huilen, en Gabriëlle slaat al snel haar armen om Naomi heen om haar te troosten. Ook Ivan en Rob komen al snel bezorgd vragen wat er is. ''Ik mis hem gewoon heel erg'', laat ze weten. Ook Rob probeert Naomi op grappige wijze op te vrolijken, en knuffelt haar.

Als Naomi weer klaar is met huilen ziet ook Bjorn dat er iets met haar is. ''Ik mis Gio gewoon heel erg'', laat ze weten als Bjorn vraagt wat er aan de hand is. ''En dat is ineens?'', vraagt Bjorn. Maar blijkbaar had Naomi dat al een paar dagen weer. Zondag komen in ieder geval haar ouders en zusje. En dan komt ook Stefanie langs lopen. ''Ik mis Gio'', laat Naomi voor de zoveelste keer weten. ''Het is gewoon een stomme sukkel'', grapt Stefanie, en volgens Bjorn ligt Giorgio nu vast ook te huilen omdat hij Naomi mist. ''Nou dat denk ik niet hoor'', laat Naomi weten.

Even later zien we Naomi samen met Gabriëlle achter de laptop zitten. ''Dat was het, dat hoorde ik vandaag'', horen we Naomi zeggen. Maar wat ze precies gehoord heeft weten we niet.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.