Naomi: ''Ik heb zo'n kut tijd achter de rug''. ~ Utopia Gekte

9/07/2015

Naomi: ''Ik heb zo'n kut tijd achter de rug''.

SBS Late Night.

Voordat we weer verder gaan met een nieuwe dag kijken we eerst nog even terug naar gisteravond. We schreven al over het gesprek tussen Stefanie en Rolf, maar er is nog meer gebeurd. Zo zaten Naomi en Bjorn kort samen in de snackbar van Mark. De balie is de plek waar Naomi met haar bips op zit en Bjorn die staat er een beetje bij.

''Ik ga echt huilen wanneer ik mijn ouders zie. Ik heb zo'n kut tijd achter de rug. Eerst ging Giorgio weg en daarna Gaby'', vertelt ze sip. Een lang diepgaand gesprek komt er echter niet van. Er is genoeg eten te zien en als je eten ziet kan je er vaak ook niet vanaf blijven. Het duurt dus niet lang tot half Utopia om middernacht zit te snacken. Op Wim zijn bed mogen geen snacks worden gegeten want hij heeft zijn bed verschoond. Bjorn en Naomi besluiten maar om bij Gina op bed te snacken.

Wim ligt een bed verder en samen kletsen ze nog wat na. Wim en Gina praten kort over de flyeractie toen ze nog niet in Utopia zaten. Gina zou problemen hebben gehad met de politie en Wim heeft nooit ergens last van gehad. Ook praat Wim met Bjorn over auto's. Zo heeft Wim nog nooit een auto gekocht die meer kostte dan 1500 euro. Hij vind het niet belangrijk in wat voor een auto hij rijd.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.