Naomi: ''Ik ben zo blij als ik thuis ben''. ~ Utopia Gekte

9/09/2015

Naomi: ''Ik ben zo blij als ik thuis ben''.

Bedproblemen.

Gisteravond laat zaten een aantal bewoners achter de laptops en ging het gesprek over de bedden. Naomi slaapt al tijden alleen in een 2-persoonsbed omdat niemand bij haar komt liggen. Daar baalt ze van omdat ze dan straks opgescheept zit met iemand die ze niet kent. (De 15e bewoner) Dat gaat dus niet gebeuren als het aan Naomi ligt. Stefanie kan daar echter niet tegen: ''Je eigent je het bed toe terwijl je ook in een kleiner bed kan''.

Naomi is het daar niet mee eens. Haar bed is namelijk niet zomaar een bed. ''Het bed heeft speciale waarde. Dat heeft Giorgio voor me gemaakt. Nou laat maar zitten. Ik heb geen zin om er over te praten nu, ik ben jarig'', moppert Naomi. Het idee om het bed tijdelijk op te slaan tot ze naar huis gaat lijkt ze ook niet te kunnen waarderen.

''Hou op, je bent dom'', snauwt Naomi richting Stefanie die een oplossing probeert te bedenken. Ze is duidelijk geïrriteerd en zou blij zijn als ze thuis is. Dan maar over mannen praten. Zo is Gabriëlle best te spreken over Ivan, Rob én Mark. Toevallig alle drie een beetje bezet. Buiten zitten op dat moment wat mannen aan een sigaret en een biertje achter de loods. Gina laat weten weer op dieet te gaan, vooral met sla en eitjes. Bjorn overschat zichzelf waarschijnlijk weer en laat weten makkelijk 500 man op zijn bierproeverij te krijgen. Bij zijn laatste evenement is de 1000 bij lange na niet gehaald.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.