Naomi gaat niet terug naar bed. ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Naomi gaat niet terug naar bed.

Goedemorgen Utopia.

Na een emotionele, heftige en lange nacht duurt het even voordat de Utopianen weer hun bed uit komen. Zelfs Cees ligt om half negen 's ochtends nog lekker in droomland. Op dat moment zien we Bjorn wel al zijn haren in model brengen voor de spiegel. Een half uurtje later zien we langzaam maar zeker meer leven in de loods komen. Wim, Cees, Naomi, Bjorn... Ze zijn allemaal wakker! Naomi is zelfs als enige al sinds 's ochtends vroeg wakker. Ze heeft de koeien netjes verzorgd en is daarna niet terug naar bed gegaan. Ze ging lekker douchen, make-uppen, haren doen en vervolgens laptoppen. Goed bezig dus! Wim zit op de andere laptop naast haar en Cees loopt overal rond om van alles en nog wat te doen.

Gabriƫlle zien we na 9 uur met de paraplu richting het weiland lopen. Natuurlijk niet om de koeien gedag te zeggen, maar om lekker te sporten in de fitness ruimte. Benjamin volgt het goede voorbeeld en komt om 10 uur 's ochtends ook opdraven. De andere helft van Utopia ligt nog altijd op bed. Het is tenslotte weekend. Eeuuhh vrijdag. Bijna weekend. Eerst dag 612 van het Utopia avontuur nog even door komen!

1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.