Naomi gaat een konijn kopen. ~ Utopia Gekte

9/14/2015

Naomi gaat een konijn kopen.

Sparen voor voer.

De maandagochtend gaat rustig van start in Utopia, al staan de meeste bewoners wel wat 'vroeger' op dan normaal. Zo zien we Wim, Cees en Bas al vroeg buiten zitten. En zowel Ivan als Naomi zijn niet stil tijdens het verzorgen van de koeien. Sterker nog, Naomi verheugt zich zelfs op positieve dingen! Ze krijgt niet alleen bezoek aanstaande zondag, ze wilt ook graag een konijn gaan kopen voor 15 euro. Alleen moet ze eerst nog even extra sparen voor konijnenvoer. En ze moet er wel zelf voor gaan zorgen volgens Ivan. Al met al is het misschien een leuke uitbreiding voor de kinderboerderij. Als wij een suggestie mogen doen zouden wij graag de Cygnus atratus willen zien in Utopia. Leest U mee, Utopia? :) Vast wel, maar we krijgen nooit wat we willen. :(

Achter de loods, waar Wim, Cees en Bas dus zitten, komt de Utopia poes ook weer eens aangelopen. Helaas lijkt ze te hebben gevochten want ze heeft een dikke wang en een wondje. Ook doet ze een oog helemaal niet meer dicht. Bas is van plan om de baasjes van poes Jill te bellen, alleen zitten zij volgens Cees in het buitenland. Toevallig of niet, maar als we niet veel later beelden van de laptop te zien krijgen blijkt iemand op de website van stichting bootvluchtelingen te zitten. Kunnen we daaruit concluderen dat ze het vluchtelingenprobleem gaan aankaarten in Utopia?

En verder... Zijn Nicole en Benjamin ook wakker. Nicole kijkt alles behalve vrolijk wanneer ze buiten een sigaret rookt. Zelfs een kus en knuffel van Ivan laat geen vonkje in haar slaperige oogjes verschijnen. Benjamin zet een bakje koffie bij de veel te dure koffiemachine met foto slideshow.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.