Naomi blijft vandaag op bed liggen. ~ Utopia Gekte

9/02/2015

Naomi blijft vandaag op bed liggen.

Ivan weet nog hoe het moet.

Deze ochtend is Ivan in alle vroegte naar het weiland vertrokken. Hij schijnt Naomi wel te hebben gewekt, maar zij bleef liever op bed liggen. Het is een beetje onduidelijk waarom, al kunnen we best een gokje wagen. Of het is haar spierziekte, of ze heeft te lang liggen laptoppen/mobielen vannacht óf ze wilt gewoon een dagje rust. Kan allemaal natuurlijk, maar wij waren in de veronderstelling dat Ivan zou laten zien hoe je de stal goed moet bijhouden. Als Naomi niet kijkt doen wij het wel en wat blijkt? Hij is het kunstje nog lang niet verleerd! Tussendoor red hij zelfs een loslopende kip van een eventuele dood. Ook de melk van de koe blijft deze keer in de grote melkbus zitten. Ivan sjouwt het naar de loods toe en kiept het over in een grote pan. Vervolgens loopt hij weer terug naar de stal met een lege melkbus. Eenmaal terug bij de stal wast hij netjes de zuigers schoon van de melkmachine. Zelfs de melkbus die hij net heeft geleegd in de loods maakt hij grondig schoon.

Al met al is het een wereld van verschil vergeleken met hoe Naomi het doet. En dat wordt pijnlijk duidelijk nu we Ivan alles alleen zien doen. Gina zien we ook lopen inmiddels op de andere livestream. Ze poetst haar tanden en moet nog even goed wakker worden. Ivan is nog wel even bezig bij de stal en voor de rest wachten we tot de rest van de Utopianen ook weer tekenen van leven beginnen te vertonen. Het is inmiddels 08:17. Goedemorgen allemaal, hoe kon ik dat vergeten te zeggen?! :) Dag 610 van het Utopia avontuur is een feit!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.