Naomi blijft in bed liggen vandaag. ~ Utopia Gekte

9/25/2015

Naomi blijft in bed liggen vandaag.

Oorpijn?

We schreven zojuist dat Ivan na een dramatische avond om 07:11 al bij Naomi aan het bed stond om haar wakker te maken. Of het aan de slaappil ligt of niet, dat weten we niet. Maar wat we wel weten is dat ze 20 minuten later nog steeds in bed ligt. Voor Ivan genoeg reden om het nog eens te proberen. Ook deze keer lijkt Naomi geen aanstalten te maken om de koeien te verzorgen. Ze laat Ivan weten last te hebben van haar oren en daarom komt ze haar bed niet uit. Niet veel later loopt Ivan samen met Stefanie naar het weiland toe. Heel veel beterschap Naomi en voel je snel weer de oude. Het is ongelooflijk hoeveel jouw gezondheid te verduren krijgt elke keer. Hopelijk ben je vanavond weer beter voor het feestje want anders is het maar een saaie bedoening in die loods.

Inmiddels leven we alweer om kwart over acht en zien we Gina en Mark lief tegen elkaar aan slapen in bed. Cees is nog nergens te bekennen deze ochtend. Ook gisteren kwam hij voor zijn doen laat uit bed. Zou het kunnen dat Cees onderhand een beetje klaar is met Utopia? Je weet het maar nooit... :-) Enfin, Stefanie en Ivan zijn lekker bezig bij de koeienstal. Ivan zou Klaver en Stuk graag bij elkaar willen zien alleen Stefanie geeft aan dat het niet mag. Wat Ivan betreft maakt het niks uit omdat ze toch net zijn gemolken. Klaver kan daarom volgens hem geen melk drinken bij de moeder. Stefanie gooit het hek los en de koeien mogen in alle vrijheid rondwandelen. Wat een verademing!0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.