''Misschien probeerde hij weg te rennen van een gruweldaad'' ~ Utopia Gekte

9/16/2015

''Misschien probeerde hij weg te rennen van een gruweldaad''

Victor is vermist

Langzamerhand komen er steeds meer bewoners hun bed uit. Om kwart over tien besluit Gina er ook maar eens uit te komen om te gaan douchen. Bjorn is ook zijn bed uit en zien we om kwart voor elf boksen in de gym. Op dat moment zien we Rowena in de loods genieten van haar ontbijt. Bas en Gabriëlle zijn benieuwd hoe Rowena het tot nu toe in Utopia vindt. Rowena vind het nog steeds erg leuk. ''Ik kan wel aan thuis zitten denken maar ik word daar alleen maar verdrietig van''. Rowena is van mening dat ze het zichzelf wel echt zwaar heeft gemaakt. Als ze alleen zit denkt ze nog wel teveel aan thuis, maar voor de rest is ze nog steeds heel blij dat ze in Utopia is. '''Dit is gewoon een heel vet iets''. Gabriëlle is het daar mee eens. Volgens haar is Utopia echt de shit. ''Je moet sterk zijn, maar dat ben je wel toch?'', vraagt Gabriëlle. Rowena zegt daar aan te twijfelen. Uitzitten kan ze het wel, maar ze moet gewoon heel sterk gaan zijn. Het onderste uit de kan halen.

Niet veel later om ongeveer tien voor elf ontdekt Bas dat vogelverschrikker Victor kwijt is. Hij gaat op zoek, en ook Bjorn weet niet waar hij is. Ongeveer twintig minuten later om 10 over elf, lijkt Bas hem gevonden te hebben in het bos. ''Wie doet zoiets''. Victor zijn benen zijn gebroken, en ook zijn hoofd is eraf. ''Hij lag in een ren houding, misschien probeerde hij weg te rennen van een gruweldaad'', laat Bas weten. Bjorn komt met het idee om Victor te herstellen en dan weer terug te zetten. Ook wil hij hem een andere broek aangeven. Bas is ook van mening dat ze de groep er naar kunnen vragen. Iets later zien we Bjorn achter de laptop zitten. Hij maakt een vermist poster met een foto van Victor. Als die klaar is print hij hem uit en hangt hij hem op het bord. 0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.