''Misschien kunnen we ook beter beste vriendjes zijn'' ~ Utopia Gekte

9/02/2015

''Misschien kunnen we ook beter beste vriendjes zijn''

Best friends for ever

Vlak na het centraal zien we Mark en Gina samen buiten staan. Ze zijn aan het knuffelen, friemelen en hebben het de laatste tijd duidelijk weer erg gezellig met elkaar. Mark wil even met Gina wandelen, hij moet haar namelijk iets vertellen. Gina laat op dat moment weten dat ze twee stukken chocolade heeft gepakt. Na nog een kort gesprekje over waar de chocolade gebleven is neemt Mark het woord. ''We hebben het super gezellig hé, de laatste tijd'', begint hij. ''Misschien kunnen we ook beter beste vriendjes zijn. You're my best friend for ever'', laat Gina weten. Lang gaan ze niet door op dit onderwerp. Gina begint namelijk over de Utopiaan van het jaar verkiezing. Gina denkt dat het programma door gaat, en Mark gaat daar ook van uit. 

Terwijl ze samen naar het achterste hek lopen vraagt Mark of Gina er wel eerlijk over gaat zijn of ze blijft of weg gaat. Gina belooft het hem te zeggen als ze blijft of gaat. Ze gaat er in ieder geval niet over liegen. ''Vanavond sporten?'', vraagt Mark. ''Ja'', reageert Gina. Ook schijnt het dat Mark een weddenschap/belofte/afspraak met Gina aangegaan is. Zo zou hij als hij wint de helft van het bedrag weg geven(?). Het is voor ons nog een beetje onduidelijk. Gina verklapte het per ongeluk tijdens/na het centraal en besefte zich daarna dat ze het ook beter niet had kunnen zeggen. Daarom zou het geldbedrag Mark niks meer boeien volgens haar. Mark heeft namelijk eerder gezegd dat het hem om de titel gaat en niet om het geld. Mark bevestigd dit nu weer, het gaat hem om de titel. Maar het geld bedrag is mooi meegenomen.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.