Michael Jackson wandelt Utopia binnen. ~ Utopia Gekte

9/06/2015

Michael Jackson wandelt Utopia binnen.

Niet de echte natuurlijk.

Het duurt niet lang tot er een streamlock komt want niemand minder dan Michael Jackson wandelt de loods binnen. De regie is helemaal in shock en drukt uit het niets op de streamlockknop. Zodra ze beseffen dat het om een dubbelganger gaat is de paniek voorbij en mogen we weer mee kijken met het gesprek tussen Gabriëlle en Michael Jackson. De twee gaan samen zitten en Michael Jackson begint al snel hele verhalen te vertellen als Gabriëlle geïnteresseerd vragen stelt.

Hij volgt Utopia al een hele tijd en is een groot fan. Het is dan ook een hele eer en een bijzondere ervaring om nu binnen Utopia rond te wandelen. Hij treed al op als Michael Jackson sinds zijn 7e. Toen hij hoorde dat Michael Jackson was overleden is hij een week lang niet meer naar school gegaan. Hij hoorde het nieuws destijds van Jan de Hoop en sindsdien mag hij hem niet meer. Ook legt hij uit hoe het gaat wanneer hij over straat rondwandelt. Mensen herkennen hem vaak, maar zelf is hij niet tevreden over zijn looks. ''Het kan altijd beter, maar dat had Michael ook. Michael Jackson, dat is Michael. Dan ga ik niet mijn eigen stem gebruiken, snap je'', legt hij verder uit. Het gaat hem dus vooral om het dansen. De Michael Jackson die nu in Utopia zit is pas 19 jaar.

Er blijven constant streamlocks komen dus het is allemaal wat lastig te volgen. Cees is overigens deze keer de veroorzaker van een streamlock. Hij vroeg op de andere stream hoe duur dat boksen is en wie dat allemaal betaalt. Hoe dan ook, MJ imitator is in ieder geval in Utopia omdat er binnenkort een Michael Jackson evenement in Utopia zal plaatsvinden. Dat binnenkort is overigens al heel snel; 12 september is er een MJ tribute avond en dan komen alle grote hits van MJ voorbij. Om alvast goed in de stemming te komen hebben we enkele nummer van MJ in dit bericht geplaatst:0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.