Mark neemt afstand van Gina. ~ Utopia Gekte

9/06/2015

Mark neemt afstand van Gina.

Net als een jojo.

De relatie tussen Mark en Gina is een veelbesproken onderwerp. Niet alleen buiten Utopia, maar zeker ook binnen Utopia. De ene dag hebben Mark en Gina het hartstikke leuk en gezellig samen en de andere dag hebben ze weer knallende ruzie en wensen ze elkaar dood. Hoewel er momenteel eigenlijk weinig aan de hand is lijkt Mark er toch weer klaar mee te zijn. Samen met Rob bespreekt hij zijn gevoelens en wat hij wilt doen.

Zo is een idee van Mark om een week lang afstand te nemen van Gina. Wat Rob betreft een prima idee, want zo langer doorgaan heeft ook geen zin. Rob noemt Gina een lieve meid alleen moet ze Mark niet als jojo gebruiken waar ze aan kan trekken wanneer ze maar wil.

Buiten dit om worden er nog wat andere dingen besproken. Bijvoorbeeld het darten in Utopia, dat zou Mark het liefst willen skippen want hij hoort er weinig meer van. De Live in de loods moet wel een knaller gaan worden met 250 verkochte kaarten. Wat ons nu meer interesseert is waarom Mark eigenlijk opeens afstand wilt nemen van Gina terwijl het eigenlijk gewoon goed gaat weer. En waarom voor een week en niet gewoon voor altijd?
 
Aparte kado's en gadgets! De leukste en voordeligste online store voor al uw gadgets & aparte cadeaus.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.