Mark is intens verdrietig. ~ Utopia Gekte

9/23/2015

Mark is intens verdrietig.

''Het is niet jouw show''.

Mark en Ivan zitten samen achter de loods voor een gesprekje. Na een tijdje postlezers bekijken in stilte is dit een welkome verandering. Minder welkom is dat er iemand intens verdrietig is. Mark zit namelijk een beetje in een dipje en lucht zijn hart bij Ivan. Zoveel valt er echter niet te luchten want het lijkt allemaal wel mee te vallen. ''Ik ga vanaf nu elke dag trainen, dan ram ik die frustraties er in één keer uit. En dan ga ik alles weer oppakken. Kickboksen is best wel leuk eigenlijk'', laat Mark weten. Ivan schiet in de lach en zegt dat Mark het ook best wel goed doet eigenlijk.

Het gesprek borduurt voort op het onderwerp kickboksen en de twee mannen komen in een melige bui. Mark zoekt een partner om tegen te sparren alleen is er geen gelijkwaardig persoon in Utopia. Bjorn en Rolf worden bijvoorbeeld allebei genoemd, maar blijken niet geschikt te zijn. Tijd om weer verder te gaan met de frustraties dan. ''Het is ikke, ikke, ikke, ikke. Blablablabla. Aan de ene kant vind ik het goed, maar we leven in een groep. Het is niet jouw show. We moeten het met zijn allen doen'', legt Mark uit. Ivan begrijpt het en heeft dat gevoel ook gehad. Hij adviseert om mensen te begrijpen, maar dat er wel een balans moet zijn. Mensen zouden volgens Ivan, nu de tijd dringt, nog snel alles willen doen wat mogelijk is.

''Ik begrijp het, maar snap het niet. Waarom nu pas? En niet het hele jaar door'', vraagt Mark zich af. Er volgt nog een zucht van Ivan die Mark een binnenvreter noemt. Mark beaamt dat. Hij wilt wel dingen zeggen alleen blokkeert hij het.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.