Mark en Rolf praten het uit ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Mark en Rolf praten het uit

Toch gewoon patat bij het diner

We schreven net nog over de ''ruzie'' tussen Rolf en Mark. Maar inmiddels is het weer uit gepraat. Mark en Rolf waren even in gesprek in de horeca keuken, waar Mark laat weten dat het voelt alsof hij uit de horeca keuken verstoten word. Rolf laat weten dat Ivan het idee had om de aardappelsnijder naar de Le Luifel te verplaatsen. Maar het was Rolf zijn bedoeling niet om Mark het gevoel te geven dat hij uit de horeca keuken word verstoten. Rolf wist ook niet dat Mark daar bezig was. Als Mark het even gezegd had, had het anders geweest. ''Het gaat er om hoe je het doet. je ownt dit, me plekje. Je bent me gewoon aan het verstoten'', aldus Mark. ''Mijn mooie kast die hier stond staat nu daar, ik ben helemaal van slag'', aldus Mark. Rolf lacht, Mark komt namelijk niet echt serieus over op de manier hoe hij het allemaal brengt. ''Alles wat ik had wordt van me af gepakt Dolf'', grapt Mark verder.

Rolf verbeterd Mark. Het is Rolf, niet Dolf. Maar volgens Rolf moet Mark het dan gewoon zeggen, ''Ga me niet negeren en weglopen. Hoe moet ik het dan weten''. Mark drijft een beetje de spot met Rolf en legt uit wat wat is. ''Dit is mijn aardappel was handdoek, en dit is .... Als ik niet in me gevoel zit -dat zit ik hier- dan loopt de Luifel ook niet meer''. Mark is het aan het verliezen, heeft het gevoel niet meer. Daarna wordt er gelachen en volgt er een knuffel. Alles is weer goed. Voortaan zal Rolf vragen van wie de handdoek is, als er een handdoek ligt.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.