Mark en Gina snacken 's nachts in de Le Luifel. ~ Utopia Gekte

9/10/2015

Mark en Gina snacken 's nachts in de Le Luifel.

Goedemorgen Utopia. 

Nadat Cees en Rolf het bed in zijn gedoken is het nog altijd niet rustig in Utopia. Om 2 uur 's nachts komen Mark en Gina namelijk hun bed uit om snacks te maken in Le Luifel. Blijkbaar hebben ze nog trek en kunnen ze niet slapen. Tijdens het wachten, frituren en eten bespreken die twee weinig bijzonders. Behalve dat Gina zich afvraagt hoe Rolf aan amaretto kon komen. Eerder vandaag deelde hij namelijk koffie uit met amaretto. Bjorn hoefde het niet maar Gabriëlle zou er wel lekker op kunnen slapen. Enfin, het dieet van Gina verloopt niet voorspoedig. Evenals het idee van Mark om meer afstand te nemen van Gina voor een week. Met een vol buikje duiken ze hun bed weer in. Daar delen ze nog wat uit aan Rob en Stefanie die ook wel trek hebben om half drie 's nachts.

Een paar uur later is het tijd voor Naomi en Ivan om naar de stal te wandelen. Eenmaal daar lijkt Ivan de vogelverschrikker enger te vinden dan Naomi. Rolf heeft de vogelverschrikker daar vannacht neergezet. Naomi verdenkt Bas en Bjorn van deze actie. Tijdens het verzorgen van de koeien worden nog wat dingen besproken. Zo is Naomi van plan om een iPhone te kopen als ze weer thuis is. En Ivan heeft weer een nieuwe standhouder die binnenkort langskomt voor een gesprek. Verder hebben we nog twee andere video's voor je gevonden. De eerste is een gesprek tussen Wim, Cees en Stefanie deze ochtend. Rolf is wederom het onderwerp van gesprek. En de tweede is een video van nét na de 40 minuten durende streamlock van vannacht.





0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.