Manoa tatoeëert Nicole, en ook mannelijke dates voor Bas ~ Utopia Gekte

9/12/2015

Manoa tatoeëert Nicole, en ook mannelijke dates voor Bas

Smileys

Nicole's familie en vrienden zijn al lange tijd in Utopia, en ondanks dat we ze niet vaak in beeld krijgen, kunnen we er toch weer het één en ander over melden. Om tien voor half één krijgen we ze namelijk wel heel even in beeld. De vrienden van Nicole willen een tatoeage bij haar zetten. Eigenlijk willen ze een smiley op haar bil zetten, maar Nicole moet nog even overgehaald worden. Na een paar minuten gaat Nicole er in mee, alleen zal de tatoeage niet op haar bil komen, maar op haar been. Als ze richting de tattoo shop gaan en daar de voorbereidingen treffen wordt Nicole naar de zenderkamer geroepen. En zodra ze nog geen minuut later weer terug komt volgt er een streamlock. Na de streamlock is de familie weer uit beeld. Zou het niet mogen van achter?

Het duurt even maar om kwart voor één krijgen we weer beeld van de tattoo shop. Manoa de ex man van Nicole gaat Nicole toch tatoeëren. Nicole geeft hem wel nog even snel wat tips. ''Niet te snel''. en niet te hard drukken. Binnen no-time heeft Manoa een smiley op Nicole's been gezet, en het resultaat lijkt nog best oké. Een andere vriend van Nicole wil een tatoeage bij Nicole laten zetten, maar dat mag blijkbaar niet. Dan moeten ze iets ondertekenen. Nicole zegt dat ze hem wel zal tatoeëren als ze weer buiten is. Nog even wachten dus.

In het kantoortje gebeuren er ondertussen ook interessante dingen. Bjorn en Benjamin zitten achter de laptop, en Bas zit een stukje verderop. Bjorn neemt alle mail aanmeldingen voor het daten met Bas één voor één door. Met een grote lach op zijn gezicht leest hij soms een mailtje hardop voor. Er zijn al flink wat aanmeldingen, en er schijnen zelfs drie mannen te zijn die zich opgegeven hebben voor een date met Bas. Bjorn en Benjamin hebben tot nu toe zes favorieten geselecteerd. Waar Bjorn rekening houd met de camera's en dus expres de achternamen van de dames niet opleest, laat de regie de mails gewoon in beeld zien. Ook komt er vluchtig een e-mail adres van één van de dames in beeld, maar gelukkig schakelen ze zo snel weg dat we hem niet helemaal konden lezen. Bjorn en Benjamin vinden dat er veel knappe dames tussen zitten, maar er is één dame waar Bjorn echt verliefd op zou kunnen worden. En die dame heeft niet gemaild. Het gaat om Anouk Hoogendijk. Bjorn zegt haar te kennen, en denkt dat ze een vriend heeft. Rolf zegt dat ze geen vriend meer heeft dus grijpt Bjorn zijn kans. Mocht ze op het moment echt geen vriend hebben dan vraagt hij haar bij deze uit op date. Bjorn zal alles betalen en haar na afloop netjes thuis brengen.

Nicole is trouwens niet de enige met een smiley tatoeage. Haar vrienden schijnen ook allemaal een smiley tatoeage te hebben. We kunnen ons nog iets herinneren van een eerder post moment. Toen kreeg Nicole te horen dat haar vrienden allebei een smiley tatoeage op elkaars bil hadden gezet. Als mede bewoners er naar vragen krijgen we ook die tatoeage te zien. (Zie foto's onderaan deze blog).Niet door Nicole gezet

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.