Livestreams al een eeuwigheid buiten gebruik. ~ Utopia Gekte

9/24/2015

Livestreams al een eeuwigheid buiten gebruik.

Hoi koeien.

Vandaag is het weer eens zo ver, een ellenlange streamlock die veel boosheid opwekt bij trouwe kijkers van de livestreams van Utopia. Al meer dan een half uur mogen we de koeien aanschouwen in de goed verzorgde stal. Volgens UtopiaTV zelf komt het door de overweldigende aandacht voor de gebeurtenissen op de livestreams:

''Wegens overweldigende aandacht voor de gebeurtenissen op de livestreams is er helaas een technische storing ontstaan. Door de storing krijgen we het signaal van de camera's op het terrein en in de loods niet door. Bij deze onze welgemeende excuses! Er wordt hard aan gewerkt om alles weer op de rails te krijgen''.

Wonderbaarlijk genoeg worden de beelden vanuit de stal wél doorgestuurd dus we hoeven niet naar een zwart scherm te staren. Mocht je daar verveeld van raken kan je altijd nog terecht in het grootste Utopia forum van Nederland. Onze eigen Facebook groep met bijna 15.000 leden!

Update 16:02. De livestreams werken weer, hoera!

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.