''Lijkt wel alsof hij het nodig heeft dat je onaardig tegen hem doet'' ~ Utopia Gekte

9/13/2015

''Lijkt wel alsof hij het nodig heeft dat je onaardig tegen hem doet''

Ventileren over mede bewoners

Cees heeft om half zeven weer behoefte om eens flink te ventileren. Met Bas heeft hij het onder andere over Rolf. Rolf had eerder aangegeven elke avond te gaan koken en deze avond heeft hij het gewoon niet gedaan. Nicole heeft uiteindelijk maar van alles bij elkaar gezocht en toch nog wat gemaakt. ''Echt zo'n aparte jongen. Zeldzaam. Hij laat het er gewoon bij zitten vanavond'', laat Cees weten. Bas is het wel met Cees eens. Soms doet Bas aardig tegen Rolf, en dan doet Rolf zo stom terug dat Bas het moeilijk vind om aardig te blijven. ''Het lijkt wel alsof hij het nodig heeft dat je onaardig tegen hem doet, apart'', vindt Bas. ''Heel apart'', is Cees het er mee eens.

Cees heeft vanochtend alles bij de lounge opgeruimd/schoongemaakt. En ook de mensen die vannacht in de B&B kwamen overnachten komen nog even ter sprake. Cees vond het ''hele aparte B&Bérs. Een heel ander niveau. Ze zaten mensen gewoon in de maling te nemen''. Bas vond het echt prachtig, maar volgens hem voelden ze wel dat Bas ze snel door had. ''Gister met dat gedrag van Gina. Ze moet het aangevoeld hebben want ze was 's ochtends niet bij het ontbijt. Geen klik'', laat Cees weten. En ook over Wim is er nog wat te ventileren. Wim staat vandaag op het schoonmaakrooster voor de was. En Wim heeft een wasje gedraaid en daarna een vinkje op het bord gezet. Maar volgens Cees is er nog meer was, er hangt ook nog was aan de waslijn. Cees heeft dat daar gehangen, maar weet zeker dat Wim het er niet weg gaat halen. Cees wil zo tegen Wim gaan zeggen dat er nog was aan de waslijn hangt. ''Wedden dat hij zegt ja die heb ik er niet gehangen''.

Bas laat weten dat hij vandaag de toiletten en douches als taak heeft. Hij heeft het nog niet gedaan, en heeft alleen nog maar een nieuwe wc rol opgehangen. Soms komt die daar en dan hangt er niks. Erg vervelend vindt Bas. Het raarste is nog wel dat iemand het laatste stukje heeft gebruikt, en dat als een ander het ziet, dat die dan denkt ''nah, laat maar''. Volgens Cees zijn er ook meerdere die gewoon geen nieuwe wc rol ophangen. Bij de dames komt het volgens hem ook voor. Ook de plank was leeg. Cees heeft de plank gister nog bijgevuld. ''Echt dat soort dingen. Ik kan er met de pet niet bij''.

Vervolgens besluit Bas om samen met Cees de was maar meteen van de waslijn te halen. Dat is tenslotte zo gebeurd. Tijdens deze taak laat Cees weten dat Naomi altijd drie handdoeken mee neemt om te douchen. ''Wat doet ze dan?'', vraagt Bas. ''Waarschijnlijk één schone om op te staan. Één voor haar haren, en één voor de rest'', lacht Cees. Cees zelf doet een paar dagen met één handdoek. En Bas doet soms wel een week met een handdoek. Volgens hem is dat ook niet gek, want als je gedoucht hebt hoor je al schoon te zijn, dus je maakt de handdoek eigenlijk niet vies.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.