Kuikentje springt van Bjorn zijn schoot af. ~ Utopia Gekte

9/21/2015

Kuikentje springt van Bjorn zijn schoot af.

Benjamin loopt naar de brievenbus.

Het is inmiddels 10 uur 's ochtends geweest en dat betekent dat Utopia echt ontwaakt. Naomi en Nicole zien we voor de spiegel staan om de make-up op het gezicht te smeren en Bas neemt een kijkje bij de kuikens. Ook Bjorn deed dit al nog voordat Bas wakker was. De kuikens krijgen de volle aandacht van de regie dus we kunnen minutenlang wegzwijmelen bij vertroetelende beelden. Bjorn neemt een piepklein kuikentje op schoot en soms zien we het diertje springen om te ontsnappen uit de grote handen van Bjorn. Het duurt dan ook niet lang tot het kuikentje op de grond valt. Bjorn raapt het kuikentje met 9 levens weer op om op schoot te nemen. ''Je kan ze beter niet vastpakken, dan moet je op de grond gaan zitten. Ze zijn snel joh'', laat Bjorn weten als Wim even langs komt. ''Is echt niet best'', lacht hij nog even na. Enfin, een wijze les voor Bjorn en het kuikentje is ongedeerd.

Elders in de loods zien we twee bezoekers zitten die kort gezelschap krijgen van Gabriƫlle. Het blijkt dat de mevrouw met krullen een tatoeage krijgt van Nicole. Vervolgens schakelt de regie over en krijgen we Benjamin te zien die naar de brievenbus toe loopt. Eenmaal daar treft hij natuurlijk een bomvolle brievenbus aan gevuld met post voor 1 of 2 bewoners. Het dikke pakket met post blijkt voor Bjorn te zijn en de krant eist Benjamin zelf op. ''Mag ik ook een brief Bjorn? Ik wil ook post. Gewoon omdat het kan'', grapt Wim. Zo gaat dat natuurlijk niet, maar leuk geprobeerd. Bjorn loopt naar de bank in de woonkamer en gaat er goed voor zitten. Hopelijk is het een berg positieve post!
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.