Krijgt Naomi een mini cooper als ze Utopia verlaat? ~ Utopia Gekte

9/21/2015

Krijgt Naomi een mini cooper als ze Utopia verlaat?

Familie word lastig gevallen door kijkers

We hebben besloten om toch nog even terug te gaan naar wat er vannacht allemaal in Utopia gebeurd is. Vanochtend schreven we er al even kort over. Maar er zijn nog meer interessante uitspraken gedaan, en ook zijn er een aantal gebeurtenissen waar we helemaal nog niet over geschreven hebben. Wat je in deze blog gaat lezen heeft dus allemaal gister avond en vannacht plaats gevonden.

Laten we beginnen bij het begin. Naomi en Gabriëlle gingen rond tien uur 's avonds samen richting de wellness. Een poosje geleden is er de afspraak gemaakt dat elke bewoner nog 1 keer in de wellness of het Cordwood mag slapen, en Naomi en Gabriëlle hebben daar vannacht dus gebruik van gemaakt. Naomi wilde eigenlijk wel de telefoon meenemen maar die was al door een ander in gebruik. Noodgedwongen nam ze dus maar één van de laptops mee. In de wellness aangekomen, kruipen ze samen in bed. Maar dan gooit Naomi haar wijn glas er per ongeluk over. Het lijkt er op dat ze het wil laten liggen, maar Gabriëlle zegt dat ze het wel op moet ruimen, want anders trekt het in het laminaat. Naomi stapt dus maar weer uit bed om het weg te halen met een sok(?). Als Naomi weer in bed ligt kletsen de dames nog even gezellig over van alles en nog wat. Ook denken ze dat de jongens hun vannacht bang gaan maken. Het is dan kwart over tien.

In de lounge achter de loods is het ook nog lang gezellig. Om kwart voor twaalf zitten er al vele bewoners te kletsen, onder het genot van een biertje. Nicole denkt dat het hoogst haalbare er voor haar uitgehaald is. En ze wil 1 januari sowieso halen, en anders 10 januari. Maar daarna is het ook echt genoeg voor haar, Ze lijkt van plan om sowieso die datum een einde te maken aan haar Utopia avontuur. Ivan lijkt daarentegen nog lang niet van plan te zijn om Utopia te gaan verlaten. En Gina doet een interessante uitspraak over Naomi. ''Ze zat te twijfelen of ze zou blijven, maar...'' het schijnt dat Naomi een mini cooper van haar vader krijgt als ze thuis komt. Dat laat Gina ons tenminste weten. Gister tijdens het familie bezoek liet Naomi's moeder doorschemeren te willen dat Naomi juist nog wat langer in Utopia blijft. Maar ook vingen we uit Naomi's mond op dat haar vader er schijnbaar anders over denkt.

Om tien over twaalf vond het gesprek plaats over de negatieve uitlatingen van kijkers. Nicole vind het triest dat onze samenleving bestaat uit ''dat soort mensen''. Mensen die andere mensen uit maken voor bepaalde dingen. Nicole zou nu ''dop oog'' genoemd worden. ''Hoe kan je iets zeggen over iemand die je niet kent''. Maar Rob kan zich er niet druk om maken. ''Dan moet je niet met je kop op tv komen'', is hij van mening. Nicole laat weten dat toen ze zich inschreef voor Utopia, ze niet had verwacht dat haar moeder en Manoa last zouden hebben van het feit dat Nicole hier zit. Maar dat is wel degelijk zo. ''Je moest eens weten wat er gezegd is over Ivan en mij''. Ook hierbij zegt Rob weer dat dat soort uitspraken hem niks doen, en dat zijn familie er boven staat. Maar Nicole en Ivan zitten er wel heel erg mee. Zo noemen sommige mensen Ivan een Koerdische Irakees. En maken ze opmerkingen dat hij maar terug moet naar zijn eigen land. Belachelijk opmerkingen natuurlijk. Nicole vind het al helemaal ziek dat mensen echt naar haar ex Manoa toe gaan om hun mening te verkondigen over wat ze in Utopia gezien hebben. Niet via internet, maar gewoon face to face. Ook haar moeder zou bijvoorbeeld in de supermarkt aangesproken worden.

Om kwart over één zien we dat Bjorn en Bas nog steeds wakker zijn. Samen lopen ze met maskers op naar de wellness om Naomi en Gabriëlle te laten schrikken. Iets wat de dames eerder op de avond al voorspelt hadden. De dames trappen er dan ook niet in, en schrikken ook niet. Ze zeggen dat ze het al hadden verwacht en liggen in een deuk. Bjorn en Bas besluiten het om vijf over half twee nog maar een keer te proberen. Ze proberen rondom de wellness enge geluiden te maken die overduidelijk nep klinken, en proberen daarmee de dames te laten schrikken. Weer lukt het ze niet om de dames te laten schrikken. Ze moeten alleen hard lachen en laten uiteindelijk weten dat ze nu echt willen gaan slapen. Bjorn en Bas hebben nog even het idee om de eenden naar de wellness mee te nemen. Of zelfs Klaver, maar de heren besluiten uiteindelijk hun bed maar in te kruipen.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.