Komt Geert Wilders naar Utopia? ~ Utopia Gekte

9/25/2015

Komt Geert Wilders naar Utopia?

That's the question.

Hoe staat de BV er nu voor? Dat is de grote legitieme vraag die Nicole zojuist aan Mark heeft gesteld. Zoals je al had kunnen verwachten komt er weinig zinnigs uit de mond van Mark wat betreft de financiën. Het is allemaal erg vaag, onduidelijk en onlogisch. Al met al lijkt het er op neer te komen dat ze tussen de 10- en 20 duizend euro in de plus staan. ''Ik snap dat het lastig is, maar dit is veel te verwarrend voor veel mensen'', moppert Ivan. Precies, verwarrend is het juiste woord. Maar dat zijn we langzamerhand al gewend! :-) Ook Nicole weet helder uit te leggen dat ze in Utopia niet kijken of het geld er nog is voordat ze het uitgeven.

Leugenaar of goudeerlijk?

Rolf en Rob zitten buiten ook nog altijd te praten. Alleen van het kijken krijg je al pijn aan je bips. Ze zitten namelijk al een uur met hun bips op de harde stenen grond. Nog steeds passeren vele onderwerpen de revue, vooral over de persoon Rolf. Hij laat weten nooit op een leugen betrapt te zullen worden want 'ik lieg nooit', beredeneert hij. Rob laat een scheet en begint over een ander onderwerp. Is Rolf nou chef-kok of niet? Volgens Rolf zelf is hij gewoon kok en meer niet.

Ziet de pui er puik uit?

Slechte woordgrap, maar ik kon het niet laten. De pui is (volgens mij) helemaal af dankzij de kunde van Wim! Op de 2e foto in dit bericht kan je zien hoe het eindresultaat er uit ziet. Dankzij deze nieuwe pui komt er als het goed is veel meer licht de loods binnen waardoor de beelden op de livestreams hopelijk minder donker worden. Ook oogt alles wat ruimer en ga zo maar door. Natuurlijk een opdracht van de regie, want uit zichzelf zonder overleg mogen ze nooit zoiets bouwen in de loods. Al met al mag het resultaat er wezen, alleen ben ik persoonlijk niet zo'n voorstander van de kleuren die zijn gebruikt. Het zou mooier zijn als alles in de stijl van de loods wordt geschilderd, vind je niet?

Eetproblemen.

Rolf blijft ondertussen zijn hart luchten bij Rob die een luisterend oor biedt. Er is een probleem met het avondeten ontstaan wat volgens Rolf de schuld van Gabriëlle is. Hij moet vandaag en morgen koken zonder dat er iets in huis is. Ook is er helemaal niks besteld voor het avondeten want Gabriëlle deed gisteren de bestelling en gaf aan dat hij het maar moest doen met de dingen die er zijn. Althans, als we Rolf mogen geloven is het zo gebeurd. Rob geeft het advies om het gewoon met Gabriëlle te bespreken en te zeggen dat er nu dus niks in huis is. Met een sip gezicht kijkt Rolf naar de grond terwijl hij wat sprietjes onkruid uit de stenen plukt. Hij hoort wat Rob zegt, maar lijkt niet van plan te zijn om er met Gabriëlle over te praten. Het is overigens wel vreemd dat er niks te eten is aangezien er voor 300 euro aan boodschappen is bezorgd vandaag. Er volgt een streamlockje en daarna is het gesprek weer te volgen. Het gaat over de horeca en Rolf wilt de hygiëne naleven. Hij wilt het niet op zijn geweten hebben dat er iemand in het ziekenhuis beland na wat te hebben gegeten in Utopia.

In debat met Geert Wilders?

We wisselen wat tussen de streams want op beide streams zijn interessante dingen te horen. Zo vertelt Nicole op de andere stream over iemand uit het lagerhuis die graag in Utopia wilt komen discussiëren. Ook de naam Henk Bres komt voorbij om mee in debat te gaan in huize Utopia. Bijvoorbeeld het vluchtelingenthema lijkt Nicole een interessant onderwerp om over te debatteren. Mark moet daardoor meteen aan Geert Wilders denken, maar Nicole denkt niet dat hij gaat komen. Beveiliging heeft hij in ieder geval niet nodig, zo grappen de bewoners. Want ja, beveiligers zat rondom het terrein en je komt ook niet binnen zonder eerst ze zijn gecontroleerd. Al met al is Nicole enthousiast over het idee en hoopt ze elke maand of om de maand een debat te kunnen organiseren. Dat kan best leuk worden want ook de naam Prem Radhakishun horen we voorbij komen. Zet hem op Nicole, wij zijn alvast enthousiast! Alleen hebben we dit idee een hele lange tijd ook al voorbij horen komen en sindsdien heb je er weinig mee gedaan...

Ben jij al lid van het grootste Utopia forum van de hele wereld? Sluit je aan bij de Facebook groep en klets gezellig mee! Zo mis je nooit meer een bericht van Utopia Gekte.
 


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.