''Kom maar, wil je er uit? Schijt aan de overheid''. ~ Utopia Gekte

9/02/2015

''Kom maar, wil je er uit? Schijt aan de overheid''.

Koe borstelen.

Ivan lijkt best veel plezier te beleven aan het verzorgen van de koeien vandaag. Na alles grondig te hebben gedaan laat hij de koeien ook nog eens loslopen en dat is fijn om te zien. Klaver mag ook eindelijk weer eens rondlopen samen met moeder koe. ''Kom maar, wil je er uit? Schijt aan de overheid'', laat Ivan bij wijze van grap weten wanneer hij Klaver ook los laat. Klaver mag eigenlijk niet loslopen omdat hij dan gaat drinken bij zijn moeder, maar ook dat houdt Ivan scherp in de gaten. ''Niet doen, je bent bijna net zo groot als haar'', zegt hij zodra Klaver het toch probeert. Vervolgens gaan de koeien samen stoeien en spelen terwijl Ivan zijn best doet om Klaver te borstelen. ''Zie je, dit is net zo lekker'', aldus Ivan.

Terwijl de koeien samen kop aan kop staan blijft Ivan in de gaten houden of alles wel goed gaat. Klaver is nog altijd erg speels en lijkt goed te genieten van zijn bewegingsruimte. Toch drinkt hij ook zo weer bij zijn moeder als je even niet goed op let dus Ivan blijft er geduldig bij staan en geniet van hoe de koeien genieten. Als Ivan wegloopt komen de koeien hem achterna gewandeld. ''Ik mag niet weg hé hahahaha? Nou geen gekke dingen gaan doen hé, geen melk drinken'', laat hij weten terwijl hij toch nog maar even vanaf het hek blijft kijken. Uiteindelijk loopt hij terug naar de loods en laat hij de loeiende koeien samen achter in het weiland. ''Lief zijn voor elkaar hé!''

In de loods zien we langzaam maar zeker steeds meer bewoners wakker worden. Het is nu 08:34 en Gina en Mark zitten samen bij de laptop. Gabriëlle heeft een andere laptop in gebruik genomen. Of er nog meer mensen wakker zijn op dit tijdstip zien we niet.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.