Knuffelen en eten met Ivan's familie ~ Utopia Gekte

9/23/2015

Knuffelen en eten met Ivan's familie

Ivan's familie bezoek

Ivan stond al een poosje samen met wat mede bewoners buiten te wachten, als om tien over één zijn familie met een auto het terrein op komt gereden. Ivan had dat al voorspelt. De familie heeft namelijk allemaal lekker eten meegenomen en dat is te veel om te tillen. Terwijl de familie het terrein op komt wordt er luid gefloten. Daarna loopt Ivan op de auto af om het eten uit te gaan laden. Maar eerst natuurlijk uitgebreid knuffelen. Zijn moeder, zijn zussen, en zijn neefje. Iedereen krijgt een lange knuffel en vele kussen. ''Wat ben je groot geworden'', laat Ivan aan zijn neefje weten. En ook de rest van zijn familie krijgt een compliment. ''Wat zien jullie er allemaal mooi uit''. Ook de andere bewoners zijn er meteen bij om de familie te begroeten. Ivan is duidelijk blij om zijn familie weer te zien. Vooral met zijn moeder raakt hij niet uit geknuffeld. Elke keer omhelzen ze elkaar weer.

Daarna is het tijd om de auto uit te gaan laden. Al het lekkere eten wordt mee naar binnen genomen. Daar wordt er nog meer geknuffeld en ook de poster van het kickboksgala word bekeken. ''Jij maakt hem in één klap in, want jij hebt veel langer op kickboksen gezeten'', laat het neefje van Ivan weten. Ivan's zus vertelt dat ze vanochtend om vijf uur op zijn gestaan om het eten allemaal klaar te maken. En die avond daarvoor waren ze ook nog tot laat op om alles voor te bereiden. Ook laat ze weten dat ze om twaalf uur al bij Utopia waren, maar dat ze pas na één uur naar binnen mochten. Ze moesten eerst nog langs de inspectie. Terwijl de zussen van Ivan de keuken in duiken om het eten klaar te maken en uit te pakken, kletst Ivan even bij met zijn neefje. Die wil graag weten hoe lang Ivan er over gedaan heeft om de gym te maken. Ivan wil straks met zijn neefje de hindernisbaan doen. Hij weet zeker dat zijn neefje dat wel kan. Ook Mark is erg lief en leuk met het neefje van Ivan.

Één van de zussen van Ivan is ondertussen in de keuken een salade aan het husselen. Cees staat te kijken en de zus van Ivan laat aan hem weten dat het allemaal heel hygiënische bereid is. Cees vraagt wat ze daarmee bedoeld. ''Daar ben je toch van? Van de hygiëne?''. Ze bedoelde het niet sarcastische laat ze weten. Al snel is de tafel gedekt en staat al het lekkere eten over de tafel verspreid. De bewoners kunnen dus aan tafel. Cees laat even op zich wachten omdat hij bezig is met het koffiezetapparaat, maar schuift uiteindelijk ook aan. Hij wil graag weten wat het allemaal is, en wat er allemaal doorheen zit. Maar is vervolgens erg enthousiast over al het eten. ''Dit is echt heerlijk. Alles. Het is zalig. Je verwend ons wel tjonge jonge. Mensen nemen wel eens wat mee. maar niet zo'n hele maaltijd''.

0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.