Klaver doet dwars ~ Utopia Gekte

9/20/2015

Klaver doet dwars

Naomi en Ivan samen naar de koeien

Nadat we terug geblikt hebben op wat er de afgelopen nacht gebeurd is, is het tijd om weer bij het begin te beginnen. Dag 628 begon al om elf over acht toen we Ivan naast Naomi's bed zagen staan om haar wakker te maken. Als Naomi zich aangekleed heeft gaan ze om tien voor half negen samen naar de koeien om deze te verzorgen. Naomi vertelt vervolgens dat Gabriëlle op de Utopia krant(?) gelezen heeft dat Ivan en Nicole een hondje willen kopen. En dat er fans zijn die dat niet willen en erachteraan gaan. ''De hardcore fans'', laat Naomi weten.

Om kwart voor negen zien we dat de mensen die op de camping hebben gelogeerd ook al wakker zijn. Ze lopen namelijk met hun hond over het terrein te wandelen. Naomi en Ivan hebben het ondertussen erg druk bij de stallen. Klaver is dwars en doet alles wat hij niet mag. Eerst beukt hij Naomi omver om naar het voer te kunnen dat voor de kippenren staat. Als Ivan hem daar weer weg gehaald heeft duurt het niet lang voor Klaver in zijn voerbak staat, en even later zelfs bij moeder koe in de stal. Ivan heeft ook nog wat nieuwe ideeën deze ochtend. Zo wil hij het voer verplaatsen van de ruimte naast de koeien, naar de plaats waar de melkkoeling stond. Hij wil dan op die andere plek een ruimte maken voor de hond. Maar dat is nog maar een idee. Naomi en Ivan gaan nog even verder met het schoonmaken van de stal, en het melken van de koe, en zijn vervolgens om negen uur al weer klaar.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.