''Je word serieus nooit moe van hem?'' ~ Utopia Gekte

9/06/2015

''Je word serieus nooit moe van hem?''

De familie krijgt een rondleiding.

Het bezoek van Cees is lekker spraakzaam, en er is dus heel veel over Cees zijn bezoek te melden. Suzanne, de ex  van Cees laat weten dat ze geen sigaretten mee naar binnen mocht nemen, nu moet ze dus van Cees gaan roken. ''Schandalig! Maarja, heb je een shagje voor me?'' ''Ja zo werkt het'', laat Cees weten. Als Cees de appeltaart aan gaat snijden, heeft Bas even een momentje alleen met Cees zijn familie. Ze laten weten dat Cees zichzelf flink tegen gekomen is, maar dat vinden ze ook wel goed. ''Als hij daardoor veranderd'', laat zijn dochter weten. Bas vraagt of ze dan willen dat Cees veranderd. ''Bij sommige dingen wel'', laat de familie weten. Maar Bas wil juist niet dat Cees veranderd. ''Je word serieus nooit moe van hem?'', vraagt Cees zijn dochter aan Bas. Maar nee, Bas vindt Cees juist leuk hoe hij is. Al snel komt Cees terug met de appeltaart. Iedereen mag proeven, en het smaakt blijkbaar erg goed. Als ze binnen weer klaar zijn, neemt Cees zijn familie mee naar het rokersbankje. Daar wordt er een sigaret gerookt, en kletsen ze nog even vrolijk verder.

Wat ook niet mag missen tijdens het familie bezoek is een rondleiding over het terrein. Cees neemt zijn familie mee de wei in, waar zijn broer de koe aait, en ook in de kas blijkt dat de broer van Cees een echte dierenvriend is. Hij heeft alle aandacht voor de kuikentjes. Bij de vijver praten ze ook nog even verder. Volgens de dochter en ex van Cees heeft Utopia best wel veel impact. Zijn dochter heeft ook weleens gedacht van ''ga er alsjeblieft uit''. Ook het Cordwood huis wordt bekeken tijdens de rondleiding. En volgens Cees heeft het huisje maar 3000 euro gekost. Voor die prijs wil hij er zelf ook wel één in zijn tuin. Als ze even later weer bij het rokersbankje staan, heeft Cees een gesprek met zijn ex. ''Als iemand zijn ding niet doet krijgt die het vanzelf wel te horen. Dat is niet aan jou'', horen we haar zeggen.

Als de familie weer in de loods is laat Suzanne weten hoe bijzonder ze het vond dat Benjamin en de Utopianen samen met stichting ambulance wens een wens hebben laten uitkomen. Dat was mooi om te zien. De dochter van Cees begint tijdens het bezoek ook nog over de lange streamlock/storing gister tijdens het gala diner. Heel het dessert van Cees was daardoor niet te zien. Cees vindt dat jammer. Volgens hem was het een groot succes.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.