''Je leert hier de kleine dingen waarderen'' ~ Utopia Gekte

9/07/2015

''Je leert hier de kleine dingen waarderen''

Niet alleen de loods wordt onder handen genomen

Eerder vandaag schreven we al dat een deel van de loods onder handen genomen werd, en een nieuw kleurtje kreeg. Maar niet alleen de loods wordt onder handen genomen. Gina is namelijk al de hele middag bezig met het knippen van de haren van haar mede bewoners. Om twee uur zagen we dat Ivan zijn kapsel bij liet werken. Om kwart voor drie zien we dat Naomi in de kappersstoel plaats heeft genomen om haar kapsel bij te laten punten. Om tien voor half vier wordt ook Mark zijn kapsel gedaan. En dan is om half vier ook Stefanie nog aan de beurt. Tijdens het wassen, knippen en in model brengen van Stefanie's kapsel voeren de dames een gesprek. 

Gina is van mening dat ze Stefanie's uitgroei binnenkort ook weer bij moeten werken. En Stefanie vertelt dat de "Rebel'' tatoeage die ze heeft laten zetten, een heel ding is geweest buiten. Stefanie laat ook weten zenuwachtig te zijn om haar broertje weer te gaan zien. ''Je leert hier de kleine dingen waarderen'', laat Stefanie weten. ''En je echte vrienden kennen'', vult Gina aan. Zo heeft ze van één ''vriendin'' helemaal niks gehoord, terwijl Gina heel veel voor haar gedaan heeft. Het meisje zou een kaart sturen, maar Gina heeft geen kaarten ontvangen. Zelfs op haar verjaardag heeft ze niks van die vriendin gehoord.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.