Ivan zoekt op Google wat agressie is. ~ Utopia Gekte

9/05/2015

Ivan zoekt op Google wat agressie is.

B&B gasten slecht geslapen.

Vannacht heeft Ivan om onduidelijke regen op het wereldwijde web opgezocht wat agressie is. Hij kwam vervolgens uit op deze webpagina met als titel 'Over agressie en agressief gedrag'. Aangezien hij in zijn eentje achter de laptop zit en niet hardop praat weten we niet waarom hij dit opzoekt. Het zal ongetwijfeld iets te maken hebben met alle spanningen van de laatste dagen.

Uiteindelijk lag iedereen in bed en om 7 uur 's ochtends kwamen de B&B gasten het eerst weer uit bed. Ze hebben slecht geslapen vanwege een keihard matras. Cees komt niet veel later ook uit bed, maar Mark & Gina zijn nog nergens te bekennen. Rond 8 uur zijn Gina en Stefanie wel wakker en zien we ook al een bouwvakker het dak van de tattooshop op klimmen met een ladder. Mark haalt om kwart over acht eitjes voor de gasten uit het kippenhok, maar niet zonder problemen. Eerst komt hij het weiland niet in omdat de koe voor het hekje staat. Tijdens het wachten schrikt Mark zich kapot als de koe met haar hoofd richting Mark draait. Hij springt achteruit en wacht nog maar eventjes. Uiteindelijk komt hij de stal in en raakt hij daar opgesloten door de koeien. Hij gaat er bij zitten en wacht nog maar eens eventjes. Niet veel later kan hij zonder problemen de stal weer uit wandelen. Dat duurde wat langer dan Mark van te voren had ingecalculeerd. :-)

Verder verloopt de ochtend vooralsnog rustig. Cees is sinaasappels aan het pellen met een wondje op zijn duim. Hij doet geen handschoentjes aan en krijgt vooralsnog ook geen hulp van anderen. Stefanie is beenham in de oven aan het plaatsen voor het diner van vanavond en Bas voert de eenden in de vijver bij de kas. Benjamin en Gabriƫlle zijn aan het sporten in de fitness ruimte.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.