Ivan zegt dat hij werd uitgelokt door Bas. ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Ivan zegt dat hij werd uitgelokt door Bas.

Stefanie spreekt Ivan aan.

Het voorval van vannacht blijft de gemoederen bezig houden. Zelf is Ivan zich van geen kwaad bewust en ook Nicole is tevreden met het harde optreden van Ivan. Alleen niet iedereen was er zo blij mee. Vannacht uitten Bjorn, Bas en Cees al hun zorgen over Ivan en noemden hem een tikkende tijdbom. En aan het einde van de ochtend vraagt ook Stefanie zich af waar dit nou allemaal goed voor was.

Ze vraagt het aan Ivan zelf, maar dat bevalt hem niet. Het is haar zaak niet dus eigenlijk zegt hij dat ze zich er gewoon niet mee moet bemoeien. ''Waarom moet het uitgelokt worden'', vraagt Ivan vervolgens. Hij geeft Bas overal de schuld van omdat hij door bleef gaan na meerdere waarschuwingen. Ook zou Bas tegen de loods aan hebben geschopt en dergelijke. Ivan kan er naar eigen zeggen niets aan doen en wil gewoon rust hebben. ''Ik probeer godverdomme mijn rust te krijgen drie keer'', vloekt hij. Volgens Stefanie klopt het allemaal niet wat Ivan zegt. ''Vraag eens rond wie er allemaal al sliepen. Volgens mij sliep er helemaal niemand. Moet je daarom zo hard gaan schreeuwen? Het klopt gewoon niet''.

Uiteindelijk begint het een wellus/niettus discussie te worden en wijst Ivan Stefanie op haar eigen tekortkomingen. ''Je doet niks. Bent tot laat wakker en ligt lang in je nest. Het gedrag van jou en Bas zit mij al meer als een jaar dwars.''

Bas hoort het zelf ook allemaal en bemoeit zich vervolgens ook met het gesprek. ''Is dat rekening houden met elkaar als jij de hele loods bij elkaar schreeuwt'', vraagt hij. Volgens Ivan is dat actie reactie. Bas moet lachen en het heeft verder geen zin om in discussie te gaan. Ivan hoeft vandaag niks meer tegen Stefanie te zeggen van haar en andersom laat Ivan weten dat zij nooit meer iets tegen hem hoeft te zeggen. Tijd om tot rust te komen met nicotine. ''Dat hij lekker naar huis gaat. Koning Arthur'', moppert Stefanie. Ergens anders moppert Ivan ook nog door over Stefanie: ''Ik ben klaar met die slachtofferrol''.
1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.