Ivan noemt Cees een laf smerig oud mannetje ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Ivan noemt Cees een laf smerig oud mannetje

En Ivan begrijpt waarom de maatschappij Cees niet meer moet

Om 19:23 terwijl de gasten van Rolf en Stefanie nog in de horeca keuken zitten te eten, hebben Ivan en Cees opeens een ruzie in het kantoor. Wij komen ietwat laat in de ruzie terecht, omdat we de andere stream zaten te volgen, maar kunnen nog net een stukje van de ruzie mee krijgen. Ivan wil niet naar Cees luisteren en wil niet in gesprek. Misschien ook vanwege de gasten die op gehoor afstand zitten te dineren, maar Cees wil juist wel in gesprek en blijft er dus over doorgaan. Ivan zegt nu te snappen waarom mensen zoals Cees niet aan het werk kunnen in de maatschappij. Omdat Cees niet flexibel is, altijd denkt dat hij gelijk heeft, en zijn manier DE manier is. Ivan loopt uiteindelijk weg, hij heeft geen behoefte aan een gesprek en Cees mag hem niet aanraken. ''Zwakkeling'', laat Cees weten als Ivan al weg gelopen is.

Bas die ook in het kantoor zit, moet Cees zijn verhaal aanhoren. ''Een smerig, oud, laf, mannetje. het zal je maar gezegd worden. Hoe durft hij. Hoe durft die snotneus. Toch niet te geloven. Hij loopt gewoon weg, hij luistert niet eens. Hij verdomd het gewoon. Ik sta aan de grond genageld, onvoorstelbaar dit''. Bas komt met het idee om een ''peukie'' te gaan doen. Maar Cees wil er liever nog even over door praten. ''Een smerig laf oud mannetje, hoe durft hij'', herhaalt Cees nog maar eens een keer. ''Het enige wat jij nog kan is schoonmaken, wat een lafbek. En dan weg lopen'', vertelt Cees verder. Zodra Cees door de horeca keuken loopt vraagt de dame die bij Rolf en Stefanie aan het dineren is of het gaat. Ze heeft er dus ongetwijfeld iets van mee gekregen.

Ivan zit ondertussen al buiten, en zijn mede bewoners willen maar al te graag weten wat er gezegd is. Ivan houd alleen zijn mond en praat er niet over. Zodra Ivan naar binnen loopt, en Cees naar buiten vraagt Rob hem of hij weer ruzie zit te zoeken. En waar Ivan er niks over vertelde. Doet Cees dit natuurlijk wel. ''Nou ik niet, er is er maar één die dat doet, en dan wordt ik een vies smerig laf oud mannetje genoemd. Hij maakt van zoiets echt zoiets''. Cees zou naar Nicole toe zijn gelopen om te zeggen dat Ivan zijn taak niet gedaan had. Maar Cees is niet naar haar toe gelopen. Ze waren gewoon in gesprek en kwamen van het ene onderwerp op het andere. Ivan kwam toevallig ter sprake. Nicole bevestigt dat dit inderdaad zo gegaan is. ''Een laf smerig oud mannetje. Hoe durf je dat te zeggen. Jij kan helemaal niks. Ik snap waarom je in de maatschappij niet meer past. Ivan was klaar met het gesprek. Hij liep zo weg'', vertelt Cees verder.


1 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.