Ivan, Nicole en Gina gaan een hondje kopen ~ Utopia Gekte

9/18/2015

Ivan, Nicole en Gina gaan een hondje kopen

Niet iedereen weet er vanaf

Om kwart voor twee zitten Nicole en Ivan achter de laptop te fluisteren. Het is in eerste instantie lastig te verstaan, maar het lijkt er op dat ze een hondje willen gaan kopen. En als het aan Ivan ligt het liefst een hondje met weinig haar. Hij zou het dan voor dinsdag willen regelen. Dinsdag hebben ze de dieren opvang, en dan is het grappig dat er uiteindelijk één hondje blijft. Gina word ook door Ivan op de hoogte gebracht maar mag het aan niemand doorvertellen, er zijn er maar een paar die het weten. Gina vind het natuurlijk super leuk. Zij had al eerder aangegeven een hondje te willen. Samen met Nicole zoeken ze op een site leuke kleine hondjes uit. Het moet een kleiner hondje zijn zodat Gabriëlle niet helemaal ''leip'' wordt. Nicole en Gina zien wat leuke hondjes en zoeken het telefoon nummer op wat ze kunnen bellen.

Niet veel later lopen ze samen naar buiten toe. Nicole belt de dame die over de hondjes gaat, en vertelt dat ze er min of meer vanuit gaat dat het programma nog een jaar doorgaat. Nicole legt uit dat ze graag een hondje willen adopteren, een hondje die lief is, tegen mensen kan. Gesocialiseerd is. Het hoeft geen pup te zijn. Gewoon een hondje die een lekker huisje wil en alle ruimte van de wereld. Ze hebben in Utopia natuurlijk een groot terrein waar de hond lekker los over rond kan lopen. Ze willen een hondje dat niet te groot en niet te klein is. En of het een vrouwtje of een mannetje is maakt niet uit. Het enigste verzoek dat Nicole heeft is ''geen langharige hond''. Ze willen er eentje die minder verhaard. De dame aan de andere kant van de lijn vertelt dat de kortharige hondjes juist meer verharen, en dat die haartjes ook overal tussen gaan zitten omdat ze klein zijn. Een ruwharige zou dan beter zijn. Maar slecht nieuws voor de Utopianen. Er zitten op dit moment alleen hondjes die niet geschikt zijn voor Utopia. De hondjes die ze nu hebben hebben of nog een ander hondje nodig. Of ze kunnen niet tegen de drukte in Utopia. En ook wou de dame natuurlijk weten wat er met het hondje gebeurd als Utopia stopt. Nicole en Ivan hadden daar al over nagedacht. Het hondje gaat dan met Ivan mee naar huis.

Nicole wisselt gegevens uit. Ze geeft het e-mail adres en legt uit hoe de dame ze kan bereiken. De vrouw gaat informeren bij collega's of er misschien ergens nog een hondje is dat wel geschikt is voor Utopia. Nicole, Gina en Ivan zullen dus nog even af moeten wachten.


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.