Ivan: ''Naomi doet de koeien heel goed''. ~ Utopia Gekte

9/09/2015

Ivan: ''Naomi doet de koeien heel goed''.

Speeddaten.

De nacht is voorbij gegaan zonder bijzondere gebeurtenissen. Cees rookt een sigaret diep in de nacht en daar is alles eigenlijk wel mee gezegd. Bas en Benjamin hebben in bed nog even gepraat over hoe zij de liefde kunnen vinden binnen de poorten van Utopia. Uiteindelijk komen ze op het idee om dates uit te nodigen in Utopia. Dit is al veel vaker gedaan en nog nooit goed afgelopen, maar de twee mannen willen het weer in een nieuw jasje steken zodat het toch net iets anders is. Bas oppert dat vrouwen een filmpje van zichzelf insturen om zichzelf te promoten. En zo kunnen ze eventueel worden uitgenodigd om in Utopia langs te komen. Erg leuk en aardig allemaal, maar Benjamin weet nu al dat het frustrerend is wanneer ze weer moeten gaan. Dan zit je jezelf alleen maar op te vreten als diegene écht leuk is. Een goed punt. En of het er allemaal van gaat komen is nog even de vraag.

Tijd om weer over te gaan tot de orde van de dag. Dag 617 is van start gegaan en Ivan is degene die Naomi wekt. Deze ochtend doen ze weer samen de koeien. Ze maken er flink werk van vandaag en zijn dan ook lang bezig in de stal om alles op orde te brengen. Cees zien we ondertussen als derde Utopiaan van de dag wakker worden en fietsen in bed. Als hij en Ivan elkaar treffen laat Ivan weten niet tevreden te zijn met Bas. Hij is van mening dat Naomi de koeien prima verzorgd en dat Bas ze juist niet goed verzorgd. Hij vreest dat als er straks een hele kinderboerderij is en vier koeien dat Bas niet meer naar de koeien om zal kijken en Ivan alles zelf mag gaan doen.

En dan komt er rond kwart over negen post binnen. Gabriëlle en Rolf zijn vandaag de gelukkigen, daarover zo meer in een nieuw bericht op Utopia Gekte. 
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.