Ivan moet zijn excuses aanbieden van 'achter'. ~ Utopia Gekte

9/06/2015

Ivan moet zijn excuses aanbieden van 'achter'.

Goedemorgen Utopia.

Na een dag hard werken is het natuurlijk uitslapen geblazen. De koeien zijn deze ochtend gedaan door Ivan, maar wel later dan normaal. Naomi mag dus weer in bed blijven liggen en hoeft de koeien niet te doen. Ook Cees is gewoon op tijd wakker en doet wat huishoudelijke taken. Ivan en Cees hadden eergisteren knallende ruzie en Cees gaf Ivan een ultimatum. Binnen 24 uur moest hij van Cees zijn excuses aanbieden. Dit is nog altijd niet gebeurd, maar toch vraagt Cees deze ochtend aan Ivan of hij een bakje koffie lust. Het lijkt dus alweer goed te zijn tussen die twee. Voor nu.

Om kwart over tien zien we dat Bas ook wakker is. Hij zit achter de loods en Cees loopt naar hem toe. Bas laat weten dat ze over een half uurtje gaan kickboksen en Cees begint over Ivan. Het blijkt dat Ivan toch nog zijn excuses aan moet bieden vandaag van 'achter' ook al is het ultimatum allang voorbij. Wij zijn nu al benieuwd naar hoe dat gaat lopen! Eerst maar eens een nieuw bericht openen zo meteen met een poll. Want wie o wie is de favoriete Utopia bewoner op dit moment? Het stemmen kan zo beginnen. Tijdens het wachten hebben we nog enkele video's voor je in petto, waaronder het vallen van de pan met mousse: :)


0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.