Ivan maakt de hele groep wakker. ~ Utopia Gekte

9/24/2015

Ivan maakt de hele groep wakker.

Goedemorgen Utopia.

Dag 632 is alweer een feit. Goedemorgen, welkom in een nieuwe dag vol Utopia avonturen! Zoals altijd begint de dag met de koeien. Vandaag lopen Naomi, Stefanie en Ivan met zijn drie├źn naar het weiland toe. Naomi gaat voorop en Ivan en Stefanie volgen al snel. Ivan loopt deze keer niet mee om te helpen, hij geeft de dames gewoon wat gezelschap en drinkt tussendoor zijn warme kop koffie leeg. Hij vertelt te hebben gedroomd over thuis. Zijn familie wil niet dat hij nog een jaar in Utopia blijft.

Het duurt niet lang tot Naomi er alweer klaar mee is. Ze geeft aan misselijk te zijn waarop Ivan haar een prinsesje noemt. Half half verricht Naomi nog wat werk tot ze er weer bij gaat zitten op haar hurken. Stefanie neemt het helemaal over en laat weten dat Naomi wel weer naar binnen kan gaan. Naomi is te snel opgestaan en dan wordt ze altijd misselijk. Haar hele dag is verpest dus ze duikt snel weer haar warm bedje in.

Cees blijft wat langer dan normaal in bed liggen als Ivan de hele groep wakker maakt. Het terrein moet worden opgeruimd alleen Cees voelt zich ook al niet lekker. Dat is ook wel te zien aan de keuken waar het een enorme puinhoop is. Niet veel later komt Cees toch zijn bed maar weer uit, net als veel andere bewoners. Mark en Rolf hebben al een gesprekje in de keuken over de nominaties. Mark weet zeker dat hij op de bank terecht komt, maar dat vind hij niet zo erg. Dan weet je tenminste zeker dat er over je word gepraat.

Inmiddels is het 9 uur geweest en er komt zo een centraal aan. Waarschijnlijk een kort centraaltje over de grote schoonmaak vanwege de markt dit weekend.0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.