Ivan laat Wim een lijkenkist maken voor Bas. ~ Utopia Gekte

9/25/2015

Ivan laat Wim een lijkenkist maken voor Bas.

Even knutselen.

Ja, je leest het goed. Ivan heeft een ietwat apart verzoekje aan Wim. Als hij even samen met de bouwer buiten loopt grijpt hij snel zijn kans. ''Hey uhhh.. Ik heb nog een leuk projectje. Een lijkenkist'', vertelt Ivan snel. Wim begint te lachen en kan meteen raden dat het voor Bas is bedoeld. ''Ik zat een beetje online te kijken voor de gein en toen dacht ik joh, kunnen we ook zelf maken. En voor hetzelfde geld is er nog een markt voor ook'', legt Ivan verder uit.

De heren liggen samen in een deuk en vinden het beide een geweldig plan. Bas krijgt dus een eigen lijkenkist terwijl hij, hopelijk, de dood nog lang niet in zicht ziet komen. Wat wel in zicht komt is het boksgala voor Ivan en Bas. Zij gaan tegen elkaar kickboksen en daar komt uiteindelijk een winnaar uit. Ivan lijkt erg zeker van zijn zaak en hoopt Bas binnenkort in de lijkenkist te kunnen stoppen. Wel levend natuurlijk... Video:0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.