Ivan en Nicole rechtvaardigen woede-uitbarsting. ~ Utopia Gekte

9/04/2015

Ivan en Nicole rechtvaardigen woede-uitbarsting.

Eitjes om niet te eten.

We moeten even beginnen met een kleine correctie. In ons vorige bericht schreven we dat Wim vogelhuisjes bouwt ofzo, maar het lijkt inmiddels meer op kastjes. :-) Al met al is hij lekker aan het werk en dat zien we allemaal graag. Rond een uur of elf komen er nog altijd bewoners uit bed. Deze keer is het Nicole die we door de keuken zien lopen terwijl Cees met pannen in de weer is. Goedemorgen Nicole, welkom in weer een nieuwe dag vol Utopia avonturen.

Bas is ondertussen nog steeds bezig met het regelen van modellen voor het galadiner. Hij heeft een mail terug gekregen en de dames kosten 150 euro voor een dagdeel, per persoon. Daar bovenop komt ook nog 100 euro vergoeding voor de diensten van het modellenbureau. Ze  hebben foto's meegestuurd en Bas is onder de indruk van de leuke dames. Hij mailt meteen terug dat hij Renate sowieso wel ziet zitten en ook de tijden van het diner worden meegestuurd. Van 19:00 tot 22:00.

Ook Ivan zien we na elf uur aan tafel zitten in de loods. Hij eet zijn ontbijt en Rolf komt bij hem zitten. Mark en Gina vertonen ook weer tekenen van leven. Gina doet haar make-up op de vide en Mark maakt het bed netjes op. Iedereen lijkt eindelijk uit bed te zijn, hoera! Het voorval van vannacht is alleen nog niet vergeten. Nicole vind het geweldig dat Ivan het vannacht voor haar opnam. Ze was al in slaap gevallen en Ivan had Bas al meerdere keren gewaarschuwd.

De broedmachine van Bas heeft hij inmiddels in de loods gezet en de eieren zijn ook gearriveerd. De vele soorten eieren legt hij er netjes in. Nu nog hopen op meer lieve kleine diertjes die Utopia gezelliger maken.
0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.