Ivan: ''Dit mag echt niet meer gebeuren''. ~ Utopia Gekte

9/14/2015

Ivan: ''Dit mag echt niet meer gebeuren''.

Goedemorgen Utopia.

Een goedemorgen op deze grijze grauwe maandagmorgen. Het zonnetje laat zich hier nog niet zien, maar dat betekent niet dat we onze dag laten verpesten! Een nieuwe maandag betekent weer een nieuwe week vol arbeid, of de kinderen naar school of iets heel anders. Weer een nieuwe week waarin we allen mogen waarderen wat we wél hebben en lekker blijven dromen over wat we niet hebben en misschien ook helemaal niet nodig hebben. Ook de bewoners willen de nieuwe week uitermate positief starten dus zij hebben geen gekke dingen gedaan vannacht. Iedereen lag lekker te slapen en te dromen van een nieuwe week vol Utopia avonturen. Misschien denk je nu 'wat zit je nou allemaal dom te lullen jij schrijver bij Utopia Gekte' en dat kan ik mij goed voorstellen. Ik zit ook maar gewoon een nieuw bericht te vullen zodat er iets te lezen valt hier op de vroege morgen. Mijn excuses. :-)

Zo heel vroeg is het overigens al niet meer want we leven alweer om kwart over negen! En gelukkig betekent dat dat de koeien weer zijn verzorgd door Ivan en Naomi. We doen echt ons best om positief te blijven, geloof me, maar ook deze ochtend is het weer op 'man, man, man, man, man' niveau gedaan. ''Dit mag echt niet meer gebeuren'', horen we Ivan dan ook mopperen totdat het geluid weg wordt gedraaid door de regie. We schreven voor het weekend al dat Naomi het een en ander vergeten was zoals het bestellen van biks. In het weekend kon ze niks meer regelen en daar hebben ze ook deze ochtend last van in de vorm van schaarste van alles. Geen biks. Geen vers stro voor de stal. En ga zo maar door. Ondanks dit vervelende probleem proberen zowel Ivan als Naomi er maar het beste van te maken want je moet roeien met de riemen die je hebt. En gelukkig zijn de goden de koeien goed gezind want Naomi heeft zowaar nog een beetje biks gevonden! Een positieve afsluiting van dit bericht, wat voelt dat toch heerlijk! Zo meteen komen we weer vrolijk bij je terug om de definitieve uitslag van de favorietenpoll bekend te maken. Met de dubbele stemmen eruit gefilterd uiteraard. En ook ander Utopia nieuws blijven wij je de hele dag door voeren, gelukkig gaat dat niet op bestelling. De bewoners zijn er altijd en doen altijd wel gekke dingen om ons allen te inspireren!




0 reacties:

Een reactie plaatsen

We gebruiken een nieuw reactie systeem waarmee je live met anderen over het laatste Utopia nieuws kunt praten. Het is even wennen, maar stukken beter dan het vorige en je kan nog steeds gewoon inloggen met Facebook, maar dit is niet verplicht. Het is ook nog eens mobiel vriendelijk. Mails uitschakelen van nieuwe reacties kan via je profiel. (Op je naam of foto staan met de muis) Reacties die ONDER dit bericht worden geplaatst verschijnen niet op de website.

© 2013-2017 Utopia Gekte. All rights reserved. Jullie zijn lief.